Visas namų darbų procesas trunka ne mažiau kaip 4 val. Kiekvienoje mokykloje visi mokytojai sako mums, kad turime gerbti mokyklos darbuotojus. O kaip mes?

Ne vienas mokytojas dažniausiai savo pyktį išsilieja ant mokinių. Argi taip turi būti? Kiekvienas mokinis stengiasi dirbti pagal savo jėgas, bet mažai kas tai vertina. Dauguma mokytojų turi savo mylimuosius mokinius ir jų darbus vertina. O kaip tie mokiniai, kurie mokosi truputį silpniau?

Atrodo, kad jie yra niekas ir nėra prasmės vertinti jų darbą. Tai kodėl mes turime gerbti mokytojus, jei nejaučiame pagarbos iš jų pusės? Gal jau laikas pagalvoti apie tai? Gal laikas paklausti savęs, kodėl tu mokytojas, jei negali susidoroti su emocijomis ir skirstai mokinius pagal pažymius ir žinias?

Ir paskui girdime klausimus, kodėl mokiniai patiria tiek streso, serga depresija, neturi savo nuomonės ir bijo net kalbėtis su žmonėmis. Mokytojai. Susimąstykite! Jūs laužote vaikų gyvenimus! Tikiuosi, mano laiškas bus pamatytas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)