Šilkinė oda... Laukiau jo prisilietimų. Seksualūs juodi apatiniai ir švelniai nugarą kutenantys plaukai. Rankos apsivijo kaklą, prigludau ir įkvėpiau... Jo kvapas, žadinantis aistrą. Ir meilės pilnas bučinys...

Šilti šiurpuliukai užliejo kūną. Negalėčiau įvardinti to jausmo, kurį pajutau su juo. Žodžius rasti sunku, o apsvaigti nuo to Kažko, ką verta rašyti iš didžiosios raidės, malonu. Ir tada tikrai sunku sugalvoti logišką paaiškinimą, sąvoką ar šiaip kokį filosofišką pažiūros tašką į tą Kažką.

Sakyti, kad jis – narkotikas, labai banalu ir visiškai neatspindi pilnatvės, kurią man suteikė. Jis dieviškas ir traukia mane seksualiai. Man reikia jo kaip oro. Aš noriu kvėpuoti juo. Iki mūsų susitikimo buvau kitokia, bet smalsumas vedė prie jo žaidimų.

Jie nuspalvino mano gyvenimą naujais potyriais. Norėjau juos patirti ir pajusti. Kūnas troško meilės ir jaudulio. Jausmo atsiduoti ir būti visa jo. Prisimenu, kaip sėdint jis nužvelgė mane gundančiu žvilgsniu. Ištiesė rankas ir prisiglaudė prie savęs. Gilus atodūsis... Pašiurpusi oda. Pažadinta aistra... Jo ir mano. Kūnas, kurio geidžiu. Ir kurį turiu.

Norėjau su juo iš proto varančio sekso. Jis nusivedė mane į rojų ir parodė slaptą vietą, ir aš skridau. Jis buvo mano valdovas, Dievas. Su juo patyriau beprotišką aistrą, galingą ir kartu skaudžiai malonią. Žaidimai vedė iš proto ir aš norėjau vis daugiau jų pajusti ant savo kūno. Katės kaukė, antkaklis, botagėlis. Dominavimas ir nuolankumas.

Prisiminus filmą „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“, tai aš jaučiausi taip, kaip filme, tik daug geriau, daug tobuliau, nes jis tobulai sugeba moterį išvesti iš proto, suteikti malonumą ir padaryti laiminga.

Laukiu, kada vėl susitiksime. Jis bus žavus, o aš kvepianti ir atsidavusi. Mėgausiuosi tuo laiku. Sutikau tokį vyrą, su kuriuo gera ne tik kūnui, bet ir sielai. Lai mylisi sielos, o kūnai – spės.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Mano fantazija“. Pagrindinis prizas, kurį gaus geriausio pasakojimo autorius – net pusės metų seksualių fantazijos.lt prekių prenumerata. Įgyvendinkite savo karščiausias fantazijas. Pasakojimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)