Kiekvienas žmogus, vyras ar moteris, turi mokėti save pats išlaikyti. Kodėl vyras turi išlaikyti moterį ar dovanoti jai kažkokias brangias dovanas? Jei moteris, tarkime, augina mažus vaikus, tada suprantu, kad vyras kažkurį laiką būna šeimos maitintoju, bet apskritai? Santykiuose ar šeimoje abu turi dirbti ir užsidirbti savo poreikiams, tada nereikės skųstis, jog vyras per mažai uždirba. Jei neužtenka kažkokiems ekstra poreikiams – užsidirbti pati.

Aišku, didesnė tikimybė, kad bendrą kalbą lengviau surasi su panašaus socialinio sluoksnio žmogumi, bet nebūtinai. Gyvenime mačiau ne vieną atvejį, kai paprastus darbus dirbantys ir nedaug uždirbantys (kai kurie net ir be universitetinio išsilavinimo) žmonės buvo daug įdomesni savo pomėgiais ir gyvenimo patirtimi ir tikrai protu nenusileido tiems, padariusiems gerą karjerą ir vartantiems daug didesnes sumas. Kas išvis per žmogaus vertės matavimas pinigais.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Atsidūrėte panašioje situacijoje? Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.