Mano fantazijos būdavo apie kitokias moteris. Ne konkrečias iš mano gyvenimo – nesvajodavau apie kokias ten bendradarbes – bet sugalvotas, matytas filme ar sapne. Tos moterys mano mintyse buvo laisvos, nepriklausomos ir nesuvaržytos.

Jos nesigėdydavo savo figūrų, mylintis nesidangstydavo antklode pilvo, mėgaudavosi savimi ir manimi. Fantazijose leisdavau sau su jomis kalbėti nešvankiai ir daryti dalykus, kurių gerbdamas savo žmoną niekada su ja nedariau.

Žmona – tai draugė ir gerbtina moteris. Dar vienas liūdnas dalykas, kad ji visada labai savimi nepasitiki. Drovėdavosi prie manęs nusirengti šviesoje, slėpdavo savo figūrą, nors ir kiek įtikinėdavau, kad ji yra man graži.

Paskui žmona išėjo į kažkokius psichologijos seminarus. Nežinau, kas ten buvo ar ką darė, bet tie seminarai ją pakeitė. Iš pradžių neryškiai, bet kuo toliau, tuo labiau.

Ji ėmė moteriškiau rengtis, rinkosi ir prigludusius rūbus, dailius džinsus vietoj treningų. Svarbiausia ne išvaizdos pasikeitimai, bet atsiradęs pasitikėjimas savimi – ji ėmė visiškai kitaip elgtis. Bendravo ramiai, nesinervino dėl smulkmenų. Pradėjau ją matyti kaip kitą moterį negu visus tuos metus.

Kol vieną vakarą buvo kulminacija. Vaikai buvo pas senelius, mes turėjome eiti sveikinti draugo su gimtadieniu. Grįžau namo persirengti ir radau ją jau pasiruošusią.

Ji vilkėjo naują suknelę, žalią ir gundančiai pabrėžiančia visas formas, kurias ji slėpdavo iki tol. Tai buvo mano žmona, bet nebe mano žmona – išvydau ją kaip savo fantazijų išsipildymą, kaip svajonių meilužę. Tą akimirką nebegalvojau – stvėriau ją į glėbį ir, nors žinojau, kad pavėluosime, nusivedžiau tiesiai į miegamąjį.

Darėme viską, apie ką įsivaizduodavau ir ko nebuvome darę iki tol. Pasirodo, ohoho, kaip pašėlusiai elgtis ir kalbėti moka mano antra pusė! Nors susituokę esame seniai, tik tą vakarą atsivėrėme vienas kitam taip, kaip dar nebuvo.

Šėlstame, žaidžiame ir fantazuojame iki šiol. Nes tas įspūdis, kurį žmona padarė ypatingą vakarą, niekur nebedingo.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Mano fantazija“. Pagrindinis prizas, kurį gaus geriausio pasakojimo autorius, – net pusės metų seksualių fantazijos.lt prekių prenumerata. Įgyvendinkite savo karščiausias fantazijas. Pasakojimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)