Žinokit, pamačiau feisbuke pažįstamos paklausimą ir pasiutau. Žmonės tikrai eina iš proto tuo laiku, kai reiktų laikytis ramiai. Ir laikytis namuose!

Jau kurį laiką neleidžiu vaikučio į darželį, nes atvejų daugėja kiekvieną dieną ir geriau apriboti kontaktus. Bet kai kurie vaikai, kurių tėvai negali dirbti iš namų, žinoma, eina.

Mūsų darželio grupė (kaip ir kitos turbūt) turi ir savo feisbuko grupę. Vakar joje pamačiau žinutę. Viena mama rašė: „Kaip dėl kalėdinės šventės, kada darome?“

Kitos buvo pasidalinusios vaizdu, kaip susirinkę tėveliai dekoruoja kabinetą. Vilniuje atvejų kiek per dieną? Bet ne, kurgi, jie tikrai nesidaugina per sueigas, puošybas ir kalėdinius vakarėlius...

Žodžiu, esu pasibaisėjusi, kad toks žmonių neatsakingumas. Kalėdų vakarėliai svarbiau už viską! Žmonės, žmonės, kas jums negerai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)