Bet šioje skaitmeninėje eroje žodžių kaitaliojimas, žaidimai pasiekė naujus mastus. Net ir mano klientai vietoje „truputėlį palaukite“ rašo == (lygybės ženklas skamba panašiai kaip „palaukti”), o vietoje „viso gero“ rašo „88“ (nes skamba kaip „baibai”).

O su skaičiais 520 atsirado ir visa šventė. Pasirodo, 520 skamba panašiai, kaip 我爱你 (wo ai ni), kas reiškia „aš tave myliu“. 1314 reiškia maždaug „kol mirtis mus išskirs“. Tai va, kaip galima romantiškai prisipažinti meilėje, tiesiog nusiųskite žinutę: 520, 1314.

Čia kinų žaidimai dar nesibaigia. Prieš kelias savaites buvo gegužės 20 d., o tai yra 5 mėnesio 20 d., (520!). Pirmiausia, iš to atsirado tradicija šią diena kelti vestuves, vėliau šią dieną merginos pradėjo laukti prisipažinimo meilėje. O dabar yra net nerašyta taisyklė, kad gegužės 20 d. meilėje prisipažinti turėtų vaikinas, o sekančią dieną - gegužės 21 (521 irgi skamba panašiai į „aš tave myliu“) ateina merginos eilė, ir jos atsakymas parodys, ar du žmonės taps pora, o gal net ir vestuvėms reikės pradėti ruoštis.

Žodžiu, tiems, kas galvoja, kad kinai yra nekūrybiški žmonės tereikia susipažinti su kiniškuoju internetu. 88!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!