Vėliau paaiškėjo vis daugiau ir daugiau neištikimybės detalių.

Kalbėjomės su vyru, gal tiesiog kalbėjau aš... Vis klausiau, kodėl. Norėjau tiesos, norėjau pati išsivalyti nuo to melo, kuriame gyvenome. Nuo to vakaro/ nakties jau praėjo daugiau nei 5 metai. Mes toliau gyvename kartu. Kaip? Tiesiog... Be pasitikėjimo.

Nuo apgavysčių, melo ir skausmo „valausi“ rašymu. Tiesa, negaliu žiūrėti to meto mūsų šeimos nuotraukų, negaliu pakęsti filmų apie neištikimybę, nupurto, išgirdus kokią istoriją apie meilužius ar meilužes, o paskaičius panašius straipsnius internete vėl širdyje sukyla audros...

Labai norėjau, kad susitiktume visi trys. Norėjau jai pasižiūrėti į akis ir paklausti – ar saldu buvo vogti trupinius nuo šeimos stalo? Taip pat, labai norėjau, kad vyras jos akivaizdoje atsiprašytų už tai, ką pavogė iš manęs ir mano vaikų. Turiu omeny ne pinigus, o pasitikėjimą. Nepavyko... Jam neužteko drąsos, o man – užsispyrimo.

Atsiprašymą iš vyro priėmiau, bet širdyje aš neatleidau, todėl ir gyvename be pasitikėjimo. Man tiesiog padeda rašymas

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Meilės trikampis – tikriausiai sudėtingiausia figūra santykiuose. Į jį įsipainiojus sunku nenudegti, tenka rinktis – pamiršti mylimą žmogų ir oriai atsitraukti, ar paminti savo principus, o gal net ir nešioti meilužės ar meilužio etiketę. Deja, tokioje situacijoje sunku likti neapkalbėtam – kiekvienas meilės trikampio dalyvis turi savo versiją, ir ji vieną iš dalyvaujančių paverčia kone monstru. Pažįstamas jausmas? Tuomet prašome pasidalyti savo istorija.

Patarkite tiems, kurie į jį įsivėlė, kaip nenudegti, laiku pasitraukti ir kokių ženklų paisyti! Dviems jūsų padovanosime puikius prizus – po pasirinkto DELFI grupės žurnalo 3 mėn. prenumeratą!

Laimėti galite savo istoriją siųsdami el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Trikampis“ Jūsų anonimiškumą garantuojame.