Kai viena ikoniškiausių šalies komandų tarptautiniame turnyre rungtyniauja save pristatydama būtent taip, ne tik saviškiams, bet ir užsienio žiniasklaidai, belieka gūžčioti pečiais...

Manau, kad krepšinis sostinėje po ilgų metų merdėjimo nusipelno realių apčiuopiamų rezultatų ir kur kas teisingesnių, į gerbėjų auditoriją ir pačius vilniečius orientuotų sprendimų, konkurencingumo ir iškirtinumo – buvimo pavyzdžiu kitiems šalies miestams ir, svarbiausia, sutvarkytos vadovybės. Sirgaliai nusipelno dėl ko sirgti ir didžiuotis su aistra.

Tikiu, kad tinkamai įgyvendinant sau iškeltus uždavinius, ši organizacija taptų patraukliu objektu naujoms gerbėjų gretoms pritraukti, kur kas dažniau pastebima Vilniaus miesto, jo sistemos, bendros ateities vizijos dalimi, priemone strateginiams siekiams realizuoti, tarptautinėms investicijoms pritraukti. Manau, kad tokia situacija, kokią turime šiandien, yra verta daugelio šviežiai ir drąsiai mąstančių piliečių dėmesio.

Dalinuosi savo sukurtu logotipu ir skirtingais jo vizualizacijų pavyzdžiais/siūlymais visiems norintiems išsakyti nuomonę.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Papasakokite, ką jūs manote apie tokius pakeitimus? Rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt.