Betgi kitaip ir būti negali! Elementaru, mano brangusis Vatsonai. Turime gabių atlikėjų, turime ir muzikos bei tekstų autorių. Yra ne vienas gabus prodiuseris, o jeigu pritrūksta talentų, galima gi iš užsienio „išsinuomoti“.

Kad norint laimėti tereikia tik truputėlį pasistengti, jau yra parodę Rusijos atstovai, bei kasmet iš pirmojo penketuko iškristi negalintys armėnai ir Azerbaidžanas. Tai kurgi šuo pakastas? Ogi pačiame konkurse. Tiksliau sakant, ten, kas nutiktų jį laimėjus.

Ne paslaptis, kad konkursą rengia šalis nugalėtoja. O kiekviena konkurso šeimininkė yra tarsi įpareigota surengti ne prastesnį šou, kaip kad ir pernykštė. Tam yra metamos devynženklės eurų sumos. O iš kur pas mus tokie pinigai? Štai ir atsakymas: net ir per klaidą laimėjus, neturėtume už ką tokio masto konkurso surengti, o rėmėjų rasti tokiai didelei sumai yra, šiuo metu, praktiškai neįmanoma.

Girdėjau, kad net krizės nekamuoti norvegai susiėmė už galvų A. Rybakui laimėjus ir praėjus pergalės euforijai. Taupė kiek įmanydami, nors ir turėjo pinigų sočiai. Tad bent dešimtį metelių galime stebėti atrankinius konkursus ramūs, be jokių pretenzijų į pirmąją vietą, nes dainos ir atlikėjai bus siunčiami tokie, kad, ginkdie, per klaidą nelamėtų.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pasidalinkite savo nuomone apie „Eurovizijos“ konkursą, ką manote apie šių metų Lietuvos atstovus? Ar patiko jų pasirodymas, ko jiems dar reikėtų, ar tikite jų pergale? Galbūt manote, kad nugalėtojos vardo buvo verta Mia? Ko trūksta Lietuvai, kad pagaliau „Eurovizijos“ pergalė būtų mūsų?