Pas tą pačią kirpėją Kauno mieste lankausi senokai, palyginus su kainomis rajone niekada neatrodė pigu. Už šaknų dažymą apie 20 eurų, jeigu kartu su kirpimu – apie 30 eurų.

Visos galvos dažymas su kirpimu būdavo maksimum 50 eurų, ir čia skaičiuoju su įvairesnėm technikom, jeigu sruoguoja kažkiek ar du skirtingus tonus ant šviesinto plauko deda.

Tai nėra kosmosas, kaip būtų prabangiame grožio salone, bet nėra ir pigu. Bent jau žmogui, uždirbančiam vidutines pajamas.

Prisimenate, kažkas išstojo su pareiškimu, kad kirpėjoms lojalūs klientai patys paliks daugiau. Bet ne tiek...

Atvažiavau sutartu laiku ir kirpėja, akivaizdžiai susinepatoginusi, pradėjo kalbėti apie dėl pasikeitusių aplinkybių kylančias kainas ir kad buvo priversta jas pakelti taip pat.

Gerai, galvoju, tikėjausi, kad bus keliais eurais daugiau. Viskas būtų gerai, bet jau pradėjom dažyti, o smulkiau išgirdusi kainoraštį vos nenualpau!

Šaknų dažymas – 40 eurų, dažymas sruogomis ar kitomis technikomis – nuo 70 eurų, kirpimas – nuo 30 eurų... Realiai už visą galvą su dažymais, tonavimais ir kirpimu – 100 eurų. Ir tai, primenu, nėra Vilniaus centras ar prabangus grožio salonas.

Sumokėjau, nes su puse nudažytos galvos neišeisi, bet likau lengvai pritrenkta. Nors kirpėja patinka, norėčiau keisti, nes tokių pajamų, kad 100 eurų galėčiau palikti kirpykloje, negaunu. Bet ar bus į ką keisti, kai taip? Taip dabar ir bus po karantino, visur tik išbrangs. Ko negavo per porą mėnesių, su kaupu atsiims pirmomis savaitėmis...