Visa tai mums ir iki dabar asocijuojasi su sovietine jaunyste. Bet gal laikas keisti požiūrį ir pagaliau į medį pažiūrėti kitaip? Todėl noriu sužinoti Jūsų nuomonę apie tai, kas medis yra Jums. Ar tai vis dar blogi atsiminimai iš vaikystės, o gal tai - „Kaziuko mugė“, kuri taip pat, rodos, per 10 metų nelabai pasikeitė?

Žiūrint net nelabai toli, užtenka žvilgtelti į Europą ir galima pamatyti, kad medis tampa patrauklus tiek jaunam, tiek pagyvenusiam žmogui. Atsiranda begalės parduotuvių, kuriose gali rasti tų pačių medinių žaislų, kurių kainos dabar prilygsta neblogam „Lego“ konstruktoriui. Naršant internete galima rasti daugybę puslapių, kuriuose iš medžio pagaminti daiktai atrodo fantastiškai ir visa tai - tik kūrybingų menininkų (dizainerių) ir žmonių, vertinančių ekologiją, dėka.

Tad gal laikas pasakyti „STOP! Kaziuko mugės šaukštams ir sovietiniams atsiminimams“, o pažiūrėti į visą tai naujai, taip, kaip tai daro visas pasaulis? Juk aplinkui daugybė jaunų, kūrybingų žmonių, kurie gali padaryti iš medžio viską ir tai - ne tik šaukštas ar alaus bokalas, o taip pat ir begalė inovatyvių idėjų pagal Jūsų indvidualius poreikius. 

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!