Seksualinė prievarta vyksta ne tik prie moterų, vyksta ir prie vyrų, bet kažkodėl apie tai tylima – ai, juk vyrai stiprioji grandis, išgyvens.

Štai mano vyras yra gražus, aktoriaus Umberto Marino tipo (kas žino šį italų režisierių supras), darbo ieškojo neilgai, visgi virėjas. Jį priėmė viena populiari kavinė ir ten dirbo, kol administratorė nepradėjo sukti aplink jį sparno. Netgi vakarėlius išsigalvodavo, kad tik su maniškiu kartu liktų, bet jai tokia gudrybė neišdegdavo.

Nusprendė toji administratorė pakviesti mano brangųjį grybauti savaitgalį, bet mano mielasis be manęs niekaip nesutiko, kadangi vietas žinau tik aš. Ir ką manote? Po savaitės jis jau ten nebedirbo.

Tai tik vienas pavyzdys,o kiek buvo po to ir kituose restoranuose. Prasigėrusių savininkių priekabiavimas vyksta visur ir visada ir ne tik prie moterų. Tačiau vyrai tyli, jiems gėda ir nemalonu, o mes moterys tokios drąsios ir nesvarbu, kad kartu nusigėrėme su tuo pačiu priekabiautuju.

Tai tiek apie priekabiavimą, vyrai, jei jūs tikri vyrai, irgi netylėkite.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Nebebijokime kalbėti. Kažkada situacijos, į kurias galėjo patekti kiekvienas iš mūsų, laikėme savaime suprantamomis ir normaliomis, tačiau atėjo metas prabilti apie ne tik fiziškai sunkias patirtis, bet ir netinkamą ar nepadorų elgesį, kuris įžeidė ir dvasiškai.

Rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Nebijau kalbėti“.