Mūsų romanas prasidėjo visiškai netikėtai. Mes mokėmės toje pačioje mokykloje, jis - metais už mane jaunesnis, bet niekada neatkreipėme vienas į kitą dėmesio.

Po žiemos atostogų daug mokyklos vaikinų šėlo maudydami mergaites sniege, taip pat daug kartų bandė ir mane išmaudyti, bet bandymai buvo nesėkmingi.

Vis dėlto, kai mažiausiai to tikėjausi, po skambučio į pirmą pamoką, jie laukė prie klasės durų. Nieko nesuprasdama ėjau link jų, o jie apsupo mane iš visu pusių ir išnešė į kiemą bei išmurgdė sniege.

Vėliau susilaukiau žinutės iš vieno šių vaikinų - „kaip tu?“. Parašiau, kad sergu ir kad jie dėl to kalti, turės mane slaugyti. Taip pradėjome draugiškai bendrauti, o vasarą mūsų santykiai išaugo į susitikinėjimus, naktis ir dienas leidome kartu.

Mes pamilome vienas kitą ir jau trejus metus esame kartu ir be galo laimingi. Dėkoju likimui, kad suvedė su šiuo nuostabiu žmogumi, kurį myliu visa širdimi.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Vasara - meilės metas: nevargina prastas oras, atostogaujančių – ir darbo reikalai. Kai karštas oras susuka galvą, ne vienas pasineria į jausmus – kad ir trumpam. Taip ir gimsta atostogų romanai!

DELFI skaitytojai jau yra pasakoję ir apie netikėtai užsimezgančius jausmus. „Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad „goodbye“ vakarėlis gali tapti nauju „hello“, kad atostogų romanas gali tapti tikra draugyste ir, apskritai, kad aš sugebėčiau draugauti per atstumą“, - kartą pasakojo Graikijoje su vokiečiu susipažinusi skaitytoja, kurios romanas baigėsi laimingai.

Klausiame Jūsų – ar esate patyrę vasaros romaną? Kaip manote, ar atostogų metu svetur ar Lietuvoje sutiktas žmogus gali tapti rimtu gyvenimo partneriu? Galbūt galite papasakoti istoriją, kai taip prasidėjusi meilė tapo tvirta šeima?

Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Romanas“ iki rugpjūčio 4 d. Įdomiausios istorijos autoriui įteiksime S. Rushdie knygą „ Džozefas Antonas“

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau: