Žinau kelis žmones, kurie šiuo metu serga ir serga sunkiai. Žinau pasveikusių. Žinau, kad kitur net neliko vairuotojų, o jų funkcijas, girdėjau, lyg neapmokamai perėmė gaisrininkai, draugai, pažįstami.

Kodėl Vyriausybė, skirdama pasakiškas sumas verslams, kurie nė iš tolo nekovoja su pandemija, nepadeda šios kategorijos darbuotojams, neaprūpina priemonėmis, nepasirūpina jų poilsiu...

Gal Kalėdoms jiems galėtumėte suteikti teisę pailsėti? Ar padovanoti viešnagę viešbutyje, ar sanatorijoje, ar pajūryje. Pailsėję jie grįš ir vėl gelbės gyvybes, vėl stovės pirmose eilėse.

Net karo metu kareiviams buvo skiriami paskatinimai poilsiu – paskaitykite istoriją. Mes turime rūpintis tais žmonėmis ir jų šeimomis, jų būsena, nes jie saugoja mūsų gyvybes.

Skaitytojai, supraskite, pirmosios pagalbos gydytojai ir vairuotojai dirba nuo ryto iki vakaro, kartais net po 3 pamainas be miego. Aš noriu, kad tie žmonės būtų įvertinti.

Vyriausybe, bent kelis procentus nuo paskolos, kurią skirsite nukentėjusiems nuo koronaviruso, atseikėkite tiems žmonėms, kurie kiekvieną minutę kovoja už mūsų gyvybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)