Viskas prasidėjo prieš porą metų. Kai su drauge nusprendėme išvykti paatostogauti tik dviese, be vyrų, be vaikų. Tiesiog mergaitiškai pabūti, pailsėti nuo namų rutinos, puodų, nepatenkintų vyrų, neklaužadų vaikų. Iš pat pradžių mūsų planas buvo tik masažai, baseinas ir nieko neveikimas. Išvykome į kelionę, į kitą šalį.
Pora dienų taip ir tinginiavom, kol pabodo.

Nusprendėm išlįsti iš baseinų, liautis gulinėjusios ir pabandyti pasilinksminti. Žinoma, kas vyko vėliau – to nė viena neplanavome, tačiau tas nuotykis išėjo tik į naudą.

Iš pradžių nuėjome pavakarieniauti ir paragauti kokteilių. Gal karštis, gal atsipalaidavusi nuotaika privertė užsimanyti ir vyriško dėmesio. Tas mums nėra būdinga, visada buvom tiesiog šeimos moterys, tačiau tą vakarą taip įvyko... Pasinėrėme į nuotykius, juk mes nuo namų toli, atostogaujame, reikėjo atsipalaiduoti. Kas vyksta kurorte – lieka kurorte.

Iš pradžių buvo kiek keista leistis ieškoti draugijos, – kažkiek atrodė, kad alkoholis veikia kaip tikri velnio lašai, kurie kursto bloga elgesį. Bet ilgai netrukus ta draugija pati atsirado. Atsirado du atostogaujantys draugai, kurie, matėsi, ieško to paties – karšto atostogų nuotykio.

Iš pradžių buvo nedrąsu, kol susipažinome. Tada dar kokteilių, šokių, linksmų kalbų ir temperatūra kilo vis labiau ir labiau.

Darėsi įdomu, iki kiek išdrįsime nueiti. Simpatijas su drauge pasidalinome ir, vakarui tęsiantis, išsiskirstėme poromis kas sau.

Su savo nauju draugu išėjau pasivaikščioti pajūriu. Nelietėme temų, kas mūsų laukia namuose, ką mes ten palikome ar kas mūsų laukia grįžus. Nesinorėjo gadinti vakaro atmosferos. Bendravome, kaip tebūtų ta diena.

Naktį praleidome aistringai. Mylėjomės paplūdimyje, viešbutyje. Atrodė, kad atgijo seniai numirusi aistra. Ryte išsiskirstėme, kontaktais nepasikeitėme, o kam? Juk abu žinojome, kad ne meilės ir santykių ieškojome.

Susitikus su drauge, aptarėme mūsų atostogines linksmybes. Pasirodo, ji irgi neleido laiko veltui. Paskui susitarėme, kad vyksim atostogauti kiekvienais metais.

Grįžus namo nuotaika buvo puiki. Įsipykę namai vėl džiugina, vyras pats šauniausias. Ir jis yra pats šauniausias, tikrai nenorėčiau gyventi su kitu. Bet tas vasaros nuotykis... nesigailiu jo, nes įpūtė manyje naują ugnį.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Aistringiausias nuotykis“. Papasakokite apie savo aistringą nuotykį ir laimėkite fantastišką „Romantika.lt“ prizą – išsirinkite dovanų net už 300 eurų! Laiškus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt, temos laukelyje nurodydami žodžius „Aistringiausias nuotykis“. Sėkmės!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (418)