Praeitos savaitės vakarą išėjau pasivaikščioti. Buvo maždaug 20 val., vaikščiojau mieste, aplink savo kvartalą. Iš 5 žmonių, su kuriais teko prasilenkti gana iš arti, 4 žmonės nedėvėjo apsauginių kaukių. Ir taip visada, kai tik išeini pasivaikščioti.

Aš suprantu, jau tikrai nusibodo tos kaukės, karantinas ir panašiai. Aš ir pati mielai nedėvėčiau tos kaukės! Būtų smagu vaikščioti laisvai ir nerūpestingai. Vis dėlto, kiekvieną kartą dėviu kaukę, nes tikiu, kad tai ne tik kažkiek apsaugo, bet yra privaloma.

Žmonės, jei jums nerūpi jūsų sveikata, tai bent iš pagarbos kitiems dėvėkite kaukes. Na, bent jau prasilenkdami užsitraukite jas ant nosies...

Ir apskritai, jei jau žmonės nesugeba gyventi visuomenėje, nesugeba gyventi tarp kitų žmonių ir laikytis nustatytų taisyklių, gal tokius reiktų izoliuoti nuo visuomenės? Tegu gyvena kur miške, laikydamiesi savo nustatytų taisyklių. Kaip laukiniai – be jokių paslaugų, be elektros ar vandentiekio. Ir kaukių nereiks!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (985)