„Tinderyje“ pamačiau žavų šviesiaplaukį vaikiną, kuris gyveno nuo manęs apie 100 km atstumu. Jis buvo nevairuojantis, aš vairuojanti, tad susitarėme, kad atvažiuosiu pas jį... Deja, kažkaip nutrūko mūsų bendravimas. Tačiau viskas tuo nesibaigė.

Turėjau drauge iš to miesto, nuvažiavau pas ją, nutarėme pasikviesti vaikinų, o jos žodžiai buvo tokie: „Turiu labai žavių, simpatiškų vyrų, tačiau jie šokinėja nuo vienos merginos ant kitos“, tada aš jai ir pasakiau, kad nežadame su jais miegoti, išgersim ir tiek. Na ką... Atėjo vakaras, suruošėme stalą ir atvažiavo jie. Sėdžiu, draugė nuėjo jų pasitikti kieme, ateina, na tikrai, labai išvaizdūs ir gražūs vyrai. Su vienu iš jų mūsų žvilgsniai iškart susikirto, nežinau, ką jis pagalvojo, tačiau aš supratau, kad tai tas vaikinas, su kuriuo žadėjome susitikti. Mažas pasaulis, ar ne taip? Bet aš tylėjau, nieko nesakiau... Galiausiai susipažinome, viskas ir prasidėjo... Jis labai prisigėrė, nevaldė nei savęs, nei žodžių. Nusprendžiau išsikviesti taksi ir važiuoti į viešbutį, nes tapo nebeįmanoma ten ilgiau būti. Išvažiavau. Susiruošiau eiti miegoti, tačiau skambutis į telefoną iš draugės, kad būtent tas vaikinas niokoja mano mašiną. Staiga šokau į batus ir grįžau.

Mano mašina buvo apvemta ir ištepta velniai žino kuo... Policijos nekviečiau, visi buvome neblaivūs. Tada jis norėjo įsitempti mane į lovą, kai nuėjau miegoti pas draugę. Jis buvo apsistojęs gretimame kambaryje su draugu, atėjo į mūsų kambarį ir pradėjo lįsti. Pasakiau, kad gana. Iškviečiau taksi ir ačiū Dievui jis jau tada pats sutiko važiuoti namo.

Ryte atsikėlusi radau jo žinutę: „Atsiprašau, kad tai įvyko“. Užblokavau jį ir stengiausi pamiršti. Deja... Gavau kitą žinutę į telefoną iš nežinomo numerio, kad nelįsčiau prie vyro, kuris turi šeimą, nes būsiu pakasta. Iškart supratau apie ką kalba eina, bet kaip numerį gavo, tada nesupratau. O pasirodo ten mano draugės giminaitės vyras... Nuo tada sau pasakiau, kad negana to, koks mažas pasaulis, bet aklai pasitikėti ar apskritai pasitikėti vyrais neverta, nes jie puikiai moka „kabinti makaronus“ ant ausų.

***

Jaudulys prieš pirmąjį pasimatymą ir drugeliai pilve, einant susitikti su sena simpatija – nesupainiojami su niekuo. Deja, ne visi pasimatymai – tobuli.

Filmas „Tobulas pasimatymas“ ir DELFI kviečia prisiminti patį blogiausią, beprotiškiausią ir kurioziškiausią pasimatymą, kurį patyrėte. Gal pirmasis susitikimas baigėsi didžiule gėda? Gal jūsų pora pasirodė esantis visai kitoks, nei nuotraukose socialiniuose tinkluose? Gal nepagarbiai elgėsi su padavėju? Gal dar pirmojo pasimatymo metu norėjo supažindinti su tėvais ar pabėgo, nesusimokėjęs už vakarienę?

Dalykitės smagiausiomis ir liūdniausiomis istorijomis su DELFI, o blogiausios pasimatymo istorijos autoriui už patirtį atsilyginsime tikrai „Tobulu pasimatymu“ – privačiu filmo seansu dviem ir prabangia vakariene. Taip pat ne pirmos vietos nugalėtojai pretenduoja į penkis kvietimus dviems į filmą „Tobulas pasimatymas“. Visos istorijos bus publikuotos DELFI.

Rašyk el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Blogiausias pasimatymas“ arba pasinaudok forma apačioje.

Filmo aprašymas

„Tobulas pasimatymas“ – lietuviška romantinė komedija apie pradinių klasių mokytoją Liną (akt. Jurgita Jurkutė), kuri svajoja sutikti savo gyvenimo meilę ir pasiryžta nueiti į aklą pasimatymą. Kai jos pora nepasirodo, prie staliuko prisėdęs populiarios TV laidos vedėjas Tomas (akt. Leonardas Pobedonosvecas) įžūliomis pastabomis galutinai sugadina ir taip nevykusį vakarą. Negana to, vėliau jis išsityčioja iš naivuolės savo laidoje, o galiausiai įžeistai vienišei pateikia pasiūlymą, kurio atsisakyti neįmanoma.

Ar pavyks tokiems skirtingiems žmonėms dirbti kartu? Ar įmanoma rasti meilę internetinių pasimatymų labirintuose? Kiek varlių reikės pabučiuoti Linai, kad surastų princą ant balto žirgo? Ar pirmasis pasimatymas gali būti tobulas?

„Tobulas pasimatymas“ – romantinė komedija, pilna gyvenimiškų nesusipratimų, nuoširdžių jausmų, netikėtų šeimyninių dramų ir, žinoma, viską nugalinčios meilės.