Apgyvendino pirmai nakčiai mane „Urbihop“ viešbutyje, kadangi kitą dieną turėjau vykti į savo savivaldybę ir jau turėjau vietą, kur izoliuotis paskui. Visi gavome savo asmeninius kambarius, taip pat buvome maitinami pusryčiais, pietumis ir vakariene – šiltu maistu.

Arbata ir kava taip pat buvo prieinamos bet kada. Visi suprantame, kad neeilinė padėtis, keista grįžti namo, bet tuo pačiu metu laisvės tikrai apribotos dėl bendro šalies saugumo. Tokia patirtis leidžia suprasti, kokias laisves turėjai ankščiau.

Aš noriu padėkoti dirbantiems valdžios institucijose, sveikatos priežiūros įstaigų darbuotojams, policininkams, parduotuvių darbuotojams, valytojams, Lietuvos kariuomenei, savanoriams, viešbučiams, suteikiantiems patalpas grįžusiesiems iš užsienio, ir visiems kitiems – dirbantiems dieną ir naktį, rizikuojantiems savo sveikata, kad išvengtume katastrofos šalyje ir būtume saugūs.

Šiuo metu yra labai svarbu imtis griežtų priemonių, o Lietuva daug dirba, kad užtikrintų piliečių saugumą. Tikrai verta didžiuotis, kad esu tokios organizuotos ir besirūpinančios savo tauta valstybės pilietė.

Šiuo metu tikrai trūksta gerų žinių. Ir kadangi lietuviai įpratę vis skųstis valdžia, o aš per pastaruosius trejus metus gyvenau ir Anglijoje, ir Amerikoje, galiu pasakyti, kad mūsų valdžia dirba puikiai ir stengiasi dėl Lietuvos labo. Ir šis krizės metas puikiai parodo, kokia organizuota šalis yra Lietuva.

Suprantu, kad blogos žinios yra populiaresnės, kritika tikrai nepadės išlipti iš šio sunkaus meto. Visi parodykime, kad mūsų tauta gali susivienyti ir kovoti su šiuo koronavirusu kartu.