Ar galima rasti antrą pusę internete? Tikrai galima, garantuoju visu 100 proc. O istorija tokia...

Bėgant nuo savo pirmojo vyro teko iš savo buto išeiti su dviems vaikais (sūnui buvo 19-ika metų, dukrai – 15-ika) ir nuomotis kitą būstą. Padaviau pareiškimą skyryboms.

Vienai buvo labai sunku išsilaikyti. Nors turėjau neblogą darbą,bet nuoma ir visa kita tiesiog prarydavo atlyginimą. Be to, norėjosi kažkokios paguodos, nes nebeturėjau nei tėvų, nei brolio (per anksti jų visų netekau). Tad draugės padrąsinta parašiau vienam patikusiam asmeniui, kurį radau internete.

Jis atrašė iškart. Deja, teko nusivilti, nes jis tuo metu gyveno ir dirbo Ispanijoje. Be to, buvo penkeriais metais jaunesnis. Ką gi, pagalvojau - „nepasisekė“, bet susirašinėjome kiekvieną dieną, nes turėjom daug bendro.

Jam su žmona taip pat nepasisekė, nes jai reikalingi buvo tik jo pinigai. Jis manęs vis prašydavo nuotraukų, bet nesiunčiau, nes nenorėjau viešintis.

Atėjo Kalėdos, jis grįžo į Lietuvą. Tada ir pasimatėme. Neužilgo jis padavė skyrybų prašymą, jas išgyvenome kartu. Po pusės metų jis pakvietė mane paviešėti Ispanijoje. Aš sutikau. Norėjau pažinti šį žmogų geriau. Įsimylėjau ir ne be atsako. Esame kartu jau trejus metus. Tikrai jaučiu,kad gyvenu ir esu mylima

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pasidalinkite savo patirtimi – ar iš tiesų internete galima rasti meilę? Galbūt atvirkščiai - esate skaudžiai pasimokę taip ieškodami antrosios pusės?

Savo patirtimi galite pasidalinti žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt: