Kaip ir buvau informuota, atvažiavo jaunuolis manęs paimti. Pamenu karštą vyną, picą ir smagų pokalbį kavinėje. Jaučiausi tvirtai ir patogiai. Jis – elektronika besidomintis ir dirbantis jaunuolis, kuris galėjo kalbėti įmantriais žodžiais iš savo srities. Juk reikia vyrams pasijusti svarbiems. Greitai atradome, kad mums abiems yra labiausiai priimtinas rimtas požiūris į santykius. Nors jis ir žemaitis, tvirtai įleidęs šaknis savo turimame ūkyje, o aš – dzūkė, bet Kaune dirbanti magistrantė. Tad pažinties pradžia jau dvelkė dideliais būsimais apsisprendimais.

Pasimatymas pasibaigė. Man reikėjo dar į parduotuvę, o jis, matyt, jautė kad man patiko, todėl nupirko radiją į darbą, kurią žadėjau pati įsigyti. Buvau pamaloninta. Įsėdome į jo BMW, o atsisveikinant taip ir susilietė mūsų rankos per mano pirštines ir tie pojūčiai buvo deginantys. Taip prasidėjo mūsų pažintis, kuri tapo mūsų nuostabia dabartimi Žemaitijoje, su dviem dukromis ir tolimesnėmis svajonėmis.

Dabar, kai susimąstau apie mūsų pažintį, nežinau, ar drįsčiau eiti į tokius pasimatymus... Bet tada viskas buvo taip tikra ir nesumeluota.

Pasidalinkite savo istorijomis su DELFI skaitytojais! Anonimiškumą garantuojame. Siųskite el. p. pilieciai@delfi.lt iki kovo 31 d. su prierašu „Aklas pasimatymas“ arba spauskite apačioje pilką mygtuką.

Dviems nugalėtojams įteiksime DELFI gertuves, su jais bus susisiekta asmeniškai jų nurodytais kontaktais.