„Man suskaudo dantį, pasiskambinau į polikliniką. Priėmė po kelių dienų. Viskas su tuo gerai, gan neilgai teko kentėti. Atsisėdęs į dantisto kėdę tikiesi profesionalumo, nes ir taip streso lankantis pas šiuos gydytojus būna nemažai. Tai, kas vyko gydytojos kabinete, mane tikrai ir šokiravo, ir supykdė“, – savo istoriją pradeda skaitytojas, kuriam, kaip paaiškėjo apžiūros metu, buvo nuskilęs dantis.

„Gydytoja sėdi, akim klapsi, aš išsižiojęs seilėjuosi, skauda, o ji man sako: ką man daryti? Nuskilus galūnėlė. Per išžiotą burną šiaip ne taip išlemenau – tai gydyti kažkaip. Ji vėl klapsi akim, kažką pradėjo vartyti sąsiuvinyje. Mane jau ištiko panika, kad dar gydytoja kažką ir mokosi apžiūrinėdama. Nuo tylos nemenkai pradėjo imti stresas, sakau: tai ką darysit? Ji sau ramiu balsu atkerta – nežinau, galiu uždėti kokių vaistų“, – pasakoja jis toliau.

Vyras daugiau nebeištvėrė.

„Na šito jau buvo per daug. Užsičiaupiau, nulipau nuo tos kėdės ir pasakiau, kad jei nesugeba dirbti, tai kokio velnio čia sėdi, juk ateini pas gydytoją, tai bent tikiesi kažkokio gydymo, o ne spėliojimų. Juk galima nusiųsti pas kitą specialistą jei nežinai ką daryti, o ne eksperimentuoti su žmogaus sveikata.

Žinoma, susiradau privačią kliniką, man ten viską sutvarkė be problemų. Tačiau kyla klausimas, kodėl turiu mokėti tokius mokesčius, o vis tiek tenka eiti gydytis privačiai ir vėl mokėti, o dar geriau kai gydytoja klausia paciento, ką jdaryti? Jau praėjo keli metai ir nė karto nebesilankiau valstybinėje poliklinikoje, nors moku už tai pinigus. Ir nemažus“, – pasipiktinęs sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)