Mano anyta kaip iš tų siaubo istorijų. Savinasi vyrą, nors jis jau suaugęs, kažkokiu būdu sugeba taip manipuliuoti, kad vyro akyse išlieka šventąja, o aš ragana. Visada kalba, kad nenoriu pas ją važiuoti ar sūnaus pas mamytę išleisti, bet man vyro reikia namuose. Aš noriu ir kartu laiką praleisti ir kad kažkas būtų padaryta namie.

Per šias Kalėdas buvo jau pasiekta riba. Mes važiavome su vyru pas mano tėvus, tada pas jo. Kai lankėm mano mamą, jo motina paskutinę minutę pasakė, kad turime atvažiuoti anksčiau nei planavome. Vyras aišku užsidegė, kad reikia važiuoti. Mano mamą lankėm trumpai, o pas jo – praleidom kelias dienas.

Kai aš pas anytą, ji visada žiūri tarsi iš aukšto. Jei kažką darau, visada kritikuoja. O dabar per šventes vyras peršalo. Tai ji sugebėjo pasakyt, kad mažai rūpinuosi savo vyru, nežinau kaip jį gydyt, dėl vaistų susiginčijom, sakė, kad per mažai skiriu dėmesio. Tai kaip jo skirti, jei arba dirbu, arba jis pas savo mamą sėdi.

Aišku prasidėjo pykčiai su vyru, tas matyt mamai pasakoja, o ji griežia dantį ant manęs, neaišku ką jam prikalba, nes grįžta jis nepatenkintas, su manim gan šaltai elgiasi tada kelias dienas.

Situacija tikrai apgailėtina ir ką daryti nebežinau. Su vyru kalbėjau, jis problemos nemato. Sako mama viena, reikia jai padėti. Bet dėl tos jo mamos mūsų santykiai griūva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)