Į prieglaudą Grafas pateko kartu su mama ir broliu. Kuomet nuvykau į prieglaudą ir pamačiau savo mažąjį nenaudėlį, tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Mes radome vienas kitą ir labai abu tuo džiaugiamės. Kai grįžome namo, nei vienam, nei kitam nebuvo didelio streso, greitai susigyvenome. Na, ir vardą sugalvojau natūraliai, kadangi jis visas juodas, kažkodėl asocijavosi su drakula, taigi ir tapo jis Grafu Drakula.

Kartu namuose auga ir dar vienas įsivaikintas mano augintinis – triušis Rokis. Nuo pat pirmos akimirkos jie tapo geriausiais draugais. Jie kartu žaidžia, po to miega, mėgsta ir pasidalinti maistu. Grafas – mano mažasis monstras, nuo pat mažens pamėgęs niokoti daiktus: netekau batų, kompiuterio laidų, dalies tapetų. Tačiau dabar mes suaugome, nebekrečiame tokių išdaigų. O ir visos iškrėstos šunybės niekada nenustelbia gerų akimirkų kartu, visų valandų, praleistų miške, žaidimų, maudynių. Jis mane padarė labai labai laimingu ir niekada nenorėčiau nieko kito.

Kol buvo mažytis, miegoti nelabai leisdavo, tačiau dabar priprato prie mano gyvenimo ritmo ir dažnai jau man pačiam tenka jį mesti iš lovos. Aš labai džiaugiuosi turėdama Grafą ir, manau, jis džiaugiasi, kad aš jo žmogus. Mūsų tarpusavio ryšys itin stiprus, jis mane jaučia ir puikiai supranta.

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ projekto „neBrisius.lt“ idėja užsikrėtė nuo Amerikoje vykusio „Why We Rescue“ ir, gavę idėjos autorių leidimą bei palaikymą, pradėjo analogišką ilgalaikį projektą Lietuvoje. Projekto metu fotografuojami žmonės su augintiniais, priglaustais iš prieglaudų ar gatvės, talpinamos jų laimingos istorijos, kurios, tikimės, užkrės vis daugiau ir daugiau žmonių! Prisijunk prie projekto „neBrisius.lt“! Dėl detalesnės informacijos kreipkitės el. paštu info@ggi.lt.