Sugrįžk Simona ir atleisk, sugrįžk ir atleisk, nes tie, kas iš tavęs viešai pasityčiojo, kas tave įskaudino, matyt, patys nežino, ką daro...

Nesvarbu, kad tave, nekaltą, skaudina „violetinės sielos“ ubagai, ir panašu, kad būtent jie trina delnais ir vadina tave (skaičiau komentaruose) tavo orumą žeminančiais žodžiais. Atleisk ir jiems.

Atleisk ir tai mados ekspertei, už jos puikybę ir nenuoširdumą, nes jeigu ji būtų buvusi nuoširdi, ji nebūtų viešai iš tavęs pasišaipiusi, o suradusi tinkamą būdą tau padėti ir patarti.

Atleisk jiems visiems, net jeigu šiandien jie sėja pykčio sėklas: anksčiau ar vėliau jie patys turės ryti tai, ką pasėjo. Toks Dangiškas Dėsnis - niekas neliks nenubaustas už pykčio skleidimą.

Nepyk, Simona, neužsikrėsk nuo jų tais nuodais, nes jį platina nelaimingi sužeistų širdžių tautiečiai. Atlaidumas - tikras gėris, abejingumas ir pyktis – didžiausias blogis.

Aš negaliu tylėti, kai skriaudžiamas nekaltas žmogus. Todėl kviečiu palaikyti šį mano kreipimąsi ir paprašykime kartu nubausti – morališkai ar juridiškai tuos, kurie viešoje erdvėje skatina smurtą ir šmeižia nekaltus žmones. Tikiu Teisingumu.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!