Seras Alexas Fergusonas savo draugams prasitarė, jog „Man United“ klubas laimėjo kovą dėl 20 milijonų svarų vertinamo „Arsenal“ puolėjo Robino Van Persie. („Daily mirror“)

Nuomonė: Iš tiesų, labai įdomi naujiena. Aš jau buvau minėjęs, jog puolėjo šiai komandai tikrai nereikia. Jeigu įvyks šis sandoris, ant suolo teks sodinti jaunus puolėjus. Tačiau šis olandas naudos gali duoti jau kitame sezone ir kartu su Wayne`u Rooney, Van Persie sudarys grėsmingiausią puolėjų porą visoje lygoje.

Londono „Tottenham“ vis dar ieško pamainos į Madrido „Real“ komandą išvykstančiam Luka Modričiui. Skelbiama, jog vienas pretendentų yra „Malaga“ saugas Santi Cazorla. („Sky sports“)

Nuomonė: Cazorla yra nuostabus futbolininkas. Mano subjektyvia nuomone ispanas netgi geresnis už Modričių. Jeigu „Spurs“ pavyks prisivilioti ispaną, Modričiaus praradimas ekipos žaidime nesijus, tik kažin ar turtingoji „Malaga“ norės paleisti vieną savo kertinių žaidėjų?

„Manchester United“ dominantis lenkas Robertas Lewandowski pareiškė, jog svajoja persikelti į „Premier“ lygą. („Daily mail“)

Nuomonė: Tikrai aukšto lygio puolėjas, kuris padėjo Dortmundo „Borussia“ klubui Vokietijoje laimėti beveik viską. Tačiau šią vasarą nemanau, jog puolėjas būtų reikalingas kuriam nors Anglijos grandui.

„Arsenal“ gretas vien šią vasarą papildė du puolėjai, lenku besidomintis „Man United“ turi galybę atakuojančio jaunimo, „Man City“ ir „Chelsea“ komandose puolėjų apstu, ne gana to, Hulkas yra viena koja „aristokratų“ komandoje. „Spurs“ artimiausiu metu pasirašys ilgalaikį kontraktą su Emanueliu Adebayoru, todėl ir šioje komandoje vietos nėra. Tiesa, su puolėjais problemų turi „Liverpool“, kuris greičiausiai „paleis“ Andy Carrolą, tačiau neteko girdėti, jog „raudonieji“ domėtųsi Lewandowskiu.

„Milan“ rado pamainą į „PSG“ komandą persikėlusiam Zlatanui Ibrahimovičiui. Italai į savo gretas vilioja „Man City“ ekipos puolėją Ediną Dzeko. Tiesa, „Milan“ vadovams gali būti sunku prisivilioti bosnį, nes „mėlynųjų“ vyriausiasis treneris Roberto Mancini yra išreiškęs norą toliau matyti Dzeko savo komandoje. („Daily mirror“)

Nuomonė: Nėra reikalo Edinui toliau pūti ant „Man City“ suolo. Išvykus Ibrai, Dzeko turėtų gauti startinę vietą komandos sudėtyje. Manau ir pačiam „Milan“ klubui šis puolėjas kuo puikiausiai tiktų.

Kitos naujienos:

Londono „Chelsea“ ekipa baigia derinti kontrakto sąlygas su Thorganu Hazardu. „Lens“ klubui atstovaujantis Thorganas yra Edeno Hazardo brolis. Pastarasis kontraktą su „mėlynaisiais“ pasirašė kiek anksčiau. („Sky sports“)

10 milijonų svarų „Fulham“ puolėjas Clintas Dempsey yra arti susitarimo su „Liverpool“ ekipa. („The sun“)

Pasiruošimo ciklą pradėjusi Londono „Chelsea“ ekipa vieši Jungtinėse Valstijose. „Chelsea“ futbolininkai pirmąsias draugiškas rungtynes sužaidė su Sietlo „Sounders“ komanda ir šventė pergalę 4:2. Verta pažymėti, jog Londono miesto komandai po įvartį įmušė komandos naujokai Edenas Hazardas ir Marko Marinas. („The telegraph“)

„Man United“ puolėjas Dimitaras Berbatovas žurnalistams užsiminė, jog jis tiktų „Juventus“ bei „Milan“ komandoms. („Daily star“)

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!