Šis prologas inspiruotas šios dienos popmuzikos naujienų. Rytą praskaidrino labai gražaus (ne, ne tik išvaizda, bet ir savo vidumi) Jurijaus Veklenko interviu. Tas geras jausmas, kai klausai ir supranti, koks jis talentingas, išsilavinęs, etiškas ir išmintingas žmogus. Žmogus, kuris gėdos Lietuvai nepadarytų. Tik gal kiek per mažai bohemos, per daug racionalumo, keista, kad tai gali būti minusai. Patirties scenoje taip pat turi su kaupu, bet ką tu, žmogau, pamatysi, kai nebuvo jokių skandalų (nei jis pirštus rodė, nei keikėsi, nebent namuose kaimynus pašiurpino iš džiaugsmo, kai buvo puikiai įvertintas pirmame etape).

Šiuo atveju tai ir gali pakišti koją, nes viskas tyra ir gražu. O ko mums reikia, mums – masėms? Efekto! Ir čia mes matome Moniką Mariją ir visas spalvotas žaidimo taisykles. Ne tik pati spalvota, bet ir ne ką margesnė taktika. Taip, žaidimo taisyklėse gal ir nebuvo punkčiuko, kad atlikėjas gali būti su viena daina, viskas OK, prašome. Iš pat pradžių kai kurie pastebėjo, kad sėkmės atveju, t. y. didžiojo finalo atveju, dvi dainos – nieko gero, nes balsai pasidalins ir taip sumažės galimybių laimėti. Ir tikrai tai puikiai suprato Monikos Marijos komanda. Gavo dvigubą eterio laiką. Juk visi puikiai suprantame, koks įnašas yra atlikėjo matomume. Ir dabar, finišo tiesiojoje, kadangi negali oficialiai atsisakyti dainuoti antros dainos, tiesiog prašo žiūrovų nebalsuoti už vieną iš jos dainų. Staiga – nušvito, vis tik suprato, kuri jai daina tapo TA daina ir dabar nori tik ją atlikti.

Čia viskas gerai? Ir komisija atsižvelgs į prašymą nebalsuoti už Moniką Mariją šį šeštadienį, už jų pačių „išliaupsintos“ dainos? Tai bus pagal taisykles? Labai įdomu... Tikrai. Laukime tęsinio...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt arba spauskite apačioje.