Keliavome su šeima: aš, vyras ir trys maži vaikai. Buvom užsisakę šeimyninį kambarį. Dar keliavo mano tėvai, jie užsisakė kitą kambarį. Žodžiu, pagal nuotraukas šioje nuorodoje turėjome patekti į puikų viešbutį, o patekome sunku pasakyti, į kokį. Sulūžę baldai, neatsidaro durys, pelėsis vonioje ir kitkas...

Pats viešbutis yra geras, bet mus apgyvendino nerenovuotoje jo dalyje. Viskas nudėvėta. Vaikas atidarė stalčių – šis ant jo užkrito. Vaizdas neestetiškas, o kambario kvapas – nemalonus. Taip apgyvendino ir daugelį kitų kartu atvykusių svečių.

Kai kurie mėgino pasikeisti kambarius ir tas pavyko iškart, bet mums nepavyko, nes viešbučio personalas teigė, kad, deja, nėra nė vieno laisvo šeimyninio kambario. Manau, kambarius mėgino pasikeisti tie, kurie apskritai yra keliavę ir žino, ko galima tikėtis ir kaip kas turi atrodyti. Tad aš prašiau kasdien, ėjau, vis klausiau.

Po kelių dienų, papildomai sumokėję viešbučio personalui, persikėlėme į gražius ir tvarkingus kambarius. Tik gaila laikų, nervų ir gaila tų, kurie nežinojo, kad už tuos pačius pinigus galima gauti geriau.

Parašiau pretenziją kelionių organizatoriui „Tez tour“, tai jie atsišaudė standartiniais atsakymais. Lyg ir ten būdami turėjome raštiškai kreiptis į kažkokį jų atstovą...

Vaizdas, kurį žadėjo nuotraukos, skyrėsi nuo realybės. Galiausiai gavome norėtas gyvenimo sąlygas, bet man tikrai buvo sunku. Kaip ir minėjau, keliavome su trimis vaikais. Eiti, kalbėtis, bartis, prašyti... Tai užėmė daug atostogų laiko ir kainavo daug nervų.

Ar kelionių organizatorius neturėtų garantuoti, kad jų klientai gaus malonią ir gerą paslaugą? Tokią, už kurią ir sumokėjo.

***

Kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ VR ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė paaiškino, kur kreiptis, kelionės metu iškilus nesklandumams.

„Norime pažymėti, kad pervežimo iš oro uosto į viešbutį metu keliautojams yra suteikiama juos aptarnausiančio kelionės metu „Tez tour“ atstovo kontaktinė informacija.

Ją keliautojai taip pat gali rasti informacinėje knygoje, esančioje viešbučio registratūroje. Nepavykus susisiekti su „Tez Tour“ atstovu, keliautojai turėtų skambinti bendruoju kontaktinio centro telefonu, nurodytu keliautojams įteiktuose kelionės dokumentuose.

Šioje situacijoje keliautoja dėl iškilusių nesklandumų kelionės metu nesikreipė į „Tez tour“ atstovą.

Atvykimo dieną keliautoja buvo apgyvendinta pagal sutartį užsakyto tipo numeryje, parinktame viešbučio administracijos nuožiūra.

Atsižvelgdami į keliautojos nusiskundimą dėl apgyvendinimo paslaugos norime pažymėti, kad keliautojai kreipusis į viešbučio administraciją ir pareiškus norą pakeisti kambarį, siekiant užtikrinti keliautojos teisėtus lūkesčius, ji buvo apgyvendinta aukštesnės kategorijos kambaryje, nei buvo užsakyta pagal sutartį.

Nuoširdžiai apgailestaujame dėl keliautojos patirtų nemalonumų“, – sakė I. Aukštuolytė.