Kadangi darbo dienomis jis buvo užimtas darbu, o aš – mokslais, be to, gyveno toli, gyvai susitikdavom tik savaitgaliais. O šiokiadieniais, kad nebūtų labai liūdna, kartais susitikdavau su kitu – vietiniu vaikinu iš mano miestelio.

Draugystės nebuvo rimtos, kaip tokiame jauname amžiuje – tik drovūs bučinukai ir nieko daugiau. Taigi, rinkausi iš dviejų kandidatų.

Vieną sekmadienio vakarą palydėjau savo draugą iš kito miesto į traukinį ir atsisveikinau iki kito savaitgalio. O truputį vėliau prie savo namų jau buvau sutarusi pasimatymą su kitu vaikinu, tuo vietiniu.

Stovėjome su vietiniu prie tujų tvoros, apsikabinę šnekučiavomės, kai pamačiau į mano namų keliuką įžengiantį palydėtąjį vaikiną – jis mano namuose pamiršo striukę, taigi, nusprendė grįžti jos pasiimti ir namo vykti vėlesniu traukiniu...

Tada buvo tylos pauzė. Po jos – šiek tiek garsių pašūkčiojimų – iki muštynių nepriėjo – ir išsiskirstėme.

Aišku, vienas apie kitą jie iki tol nežinojo. Turbūt net nereikia sakyti, kad daugiau nemačiau nė vieno vaikino. O gaila, nes iš karto praradau du pretendentus.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Pats blogiausias pasimatymas“. Savo pasakojimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt, nepamirškite temos laukelyje nurodyti konkurso pavadinimo. Visas sąlygas rasite paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)