Klausiate, ar galima pasistengus tapti geidžiamu ar geidžiama? Mano atsakymas – taip, galima... Tik kuriam laikui? Ir kokiu tikslu? Ar tikrai to reikia? Pirmiausiai, kol pilasi kritikos strėlės, pasakysiu - taip, esu vieniša. Ar įsimylėjus? Taip.

Tai geriausias jausmas, kurį patyriau gyvenime, net jei to žmogaus nėra šalia. Jo atsakas buvo: „Būkim kartu... Bet nieko nesitikėk“. Taigi, aš nieko nesitikėdama palikau jį parke. Žinau, jis ne iš tų, kurie bėga iš paskos... Praradau draugą, geriausia pašnekovą ir... Labai daug praradau, bet tiesiog man reikėjo aiškumo. Arba mes pora, arba ne.

Ar galima būti geidžiama? Aš esu geidžiama iki pirmųjų mano jausmų asmeniui, ir nesvarbu, kiek laiko (tai gali būti metai, du ar keli mėnesiai). Su visais žaidžiu, juokauju, būnu dėmesinga... Bet vos tik žmogus, parūpsta „iš tikrųjų“, jis nuo manęs „pabėga“.

Rodos, nedarau nieko kitaip, nepersekioju. Bet vos tik savyje, atpažįstu tą jausmą, „drugelius pilve“, visi pabėga. Nieko skandalingo, bet ir nieko, kas sulaikytų. Šimtą kartų savęs klausiau, ką darau ne taip... Ką daryti, kad išlaikytum tą vienintelį, kaip save pakeisti, kad norai būtų bendri? Bet atsakymo taip ir neradau. Todėl sakau - geriau būti savimi, jei tavo – sugrįš... Tada kursim šeimą ir gyvenimą.

O kol kas saugau savo širdyje jausmą, mintis... Ir viliuosi, kad išmoks žmonės vertinti tai, ką jau turi. O aš žaidžiu ir stengiuosi nieko neįsileisti širdį, nes labai skauda, kai tave palieka... „Nes tu per gera“.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Niekaip nepavyksta sukurti laimingų santykių? Norite patarti meilės nerandančiai skaitytojai? Turite minčių apie vyrų ir moterų santykius ar galite pasidalinti savo istorija? Tai galite padaryti žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt: