Prieš kelis metus į darbą atėjo nauja mergina. Su kolegėmis pastebėjome, kad ji išvaizdi ir labai patinka vyrams. Ypač patinka turbūt dėl to, kad su visais iš eilės flirtuoja ir neatrodo, kad turėtų kažkokių skrupulų. Ar tai įmonės vadovas, ar klientas – bet kas. Pati sakė, kad anksčiau dirbo tik vyriškame kolektyve, taip neva įpratusi bendrauti.

Na ką, ji laisva, gali daryti ką nori, galvojau. Per laiką susidraugavome. Sužinojau, kad susitikinėja su keliais vyrais, kai kurie jų yra vedę arba turi merginas. Jai tai visiškai nerūpi. Ji jiems meluoja, vienus nuo kitų slapsto, aišku gauna visokias dovanas, gėlių ir taip toliau.

Kelis kartus buvo pas mane namuose. Pastebėjau, kad ir su mano vaikinu ji jau pernelyg maloni, nuolat jam šypsosi, flirtuoja. Nepasakyčiau, kad jis sulaukęs tokio dėmesio labai jau kankintųsi. Kažkaip kartą net keistai pasijaučiau, kai visi trys susėdome vakare prie stalo.

Kitą kartą vaikinas buvo atėjęs į darbą su manimi papietauti. Mes turėjome eiti į šalia biuro esančią kavinę. Kur buvus kur nebuvus atsirado ir ji ir prisiplakė. Visa romantika išgaravo. Vėl spigino akimis į mano vaikiną, tas jai šypsojosi.

Aišku, vaikinui pasakiau, bet jis tik paneigė, sakė elgiasi maloniai ir tiek. Bet dabar jau rimtai neramu. Jis ją priėmė į draugus feisbuke, mato visas jos nuotraukas iš visokių pirčių, šokių, barų ir taip toliau. Nebežinau, ką daryti.

Jai kažkada pasakiau, kad laikytų atstumą nuo mano vaikino, tai ji tik juokais nuleido ir viskas. Man atrodo ji visiškai neturi jokios moralės ir jai čia tik žaidimas, bet tai mano santykiai, mano gyvenimas. Va taip va su tom draugėm būna. O dar turiu visą dieną leisti su ja darbe. Pasisaugokit.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)