Net tampa tradicija daugelyje darbo pokalbių sulaukti klausimų apie reakciją į stresą, gebėjimą susidoroti su dideliu darbo krūviu, požiūrį į viršvalandžius. Darbas, beje, kvalifikuotas, biure. Jau po truputį ima svirti rankos. Daugelyje įmonių siūloma nebloga alga. Priklausomai nuo įmonės darbo specifikos – 800 – 1200 EUR. Tačiau tai tikrai neatpirks susigadintos sveikatos per kelerius metus. O kur dar balansas tarp darbo ir šeimos. Negi Lietuvoje nebeliko įmonių, kurios tikrai gerbtų ir vertintų savo darbuotoją, o ne žiūrėtų, kaip išspausti visas sultis ir ieškotų kito?

P. S. Visiems komentuojantiems heiteriams galiu pasakyti, kad šiuo metu papildomai mokausi, planuoju ateityje dirbti sau. Nespjaunu ir į užsienį. Žinau, kad pradžioje bus sunku. Braškėmis niekur nelyja. Tačiau kiek susiduriu su išvažiavusiais draugais skundžiasi vienetai. Taip, dirbti reikia, bet ne 5 in 1.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pasidalinkite savo patirtimi ieškant darbo: kokie jūsų pagrindiniai kriterijai darbdaviui: atlyginimas, darbo valandos, šeimos ir darbo balansas? O gal esate vadovas, kurį vis nuvilia per daug reikalaujantys kandidatai? Siųskite mums el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Darbo pokalbis“ arba pasinaudokite forma apačioje.