Atlyginimas iš pradžių minimalus, paskui duoda truputį daugiau. Pagrindinis dalykas yra tas, kad man auginant du vaikus per mėnesį reikia 3500 Lt, kad bent kažkaip pragyventume. Aš gaunu 1500 Lt, žmona – 1000 Lt, dar trūksta 1000 Lt, kad galėtumėme išgyventi. Tenka papildomai dirbti visokius darbus.

Viso to pasekmė - nematai vaikų, esi piktas, pervargęs, ne visada gali susimokėti visus mokesčius. O pats įdomiausiai dalykas yra tas, kad mūsų prekybos centro praeitų metų pelnas - daugiau kaip 1 mlrd. litų.

Aš turiu tik viena prašymą - jei jau uždirbat milijardus pelno, tai gal galite savo darbuotojams mokėti tokį atlyginimą, kad nereikėtų prašyti socialinių išmaldų iš savivaldybių ar kad po darbo nereikėtų dirbti dar kitų darbų? Ar negalėtų vyriausybė, pavyzdžiui, „surišti“ gaunamų pelnų ir mokamų atlyginimų įmonėse? Dabar darbuotojai badu dvesia, o akcininkai gauna tokius pelnus, kad net baisu įsivaizduoti.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pasidalinkite savo mintimis - gal teko dirbti paslaugų sferoje ir norite papasakoti apie darbo sąlygas? O galbūt galite pasidalinti istorija apie nemalonų darbuotojų elgesį?

Savo mintimis galite pasidalinti žemiau, jeigu norite papasakoti plačiau, rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt: