Sakote, jog jūsų neįmanoma suvilioti, tačiau kuo labiau moteris tai eskaluoja, tuo lengviau ji yra suviliojama. Nekalbu apie užimtas ir ištekėjusias moteris – net tokiems vėjavaikiams kaip aš kai kas yra šventa ir neliečiama, nereiškia, kad neprieinama, bet ardyti kažkieno sukurtus santykius yra pakankamai žema.

Grįžkime prie temos, kuria ir pradėjau – nėra nesuviliojamos moters, skiriasi tik laiko tarpas, kurio reikia tai pasiekti. Protingas vyras viliotojas pirminio kontakto metu elgsis laisvai, tačiau gana atsargiai, pirma todėl, kad svarbu sudaryti pirminį teigiamą įspūdį, o antra - kaip įmanoma daugiau sužinoti apie jus, kuo mažiau pasakant apie save. Jūs labai nustebtumėte kiek daug apie jus galima sužinoti interneto pagalba, kiek daug jūsų pietaudamos nenusiima ID kortelių nuo kaklo ar švarkelių atlapo. Mums to pakanka, o jei dar turite „public“ snukiaknygės profilį, tai jus suvilioti galėtų ir pirmokas, tinkamai paruošęs namų darbus.

Besąlygiškai sutinku, jog būtent jūs siunčiate pirmuosius prielankumo signalus, tiek akivaizdžius ir akis badančius tiek tuos nevalingus ir daugiau paslėptus, kuriuos pastebi tik išlavinta akis. Sutiksiu, kad iškart suvilioti yra sunku, tačiau galiu pasakyti tik tiek – puikaus vyro draugijoje užtenka vienos vienintelės frazės, stoto ir gestikuliacijos, kad būtų pasėta intrigos ir susidomėjimo sėkla, o toliau jūsų fantazija padarys savo, prisifantazuosit tiek, kad liks tik patvirtinti kai kurias iš jų, o tai jau nėra taip labai sunku. Absoliučiai visos moterys nori būti saugios, mylimos, išklausytos ir patenkintos – suteik joms tai ir galėsi manipuliuoti taip pat laisvai, kaip „Xbox‘o“ pulteliu.

Labai retas žmogus suvokia, kad jo veido, kūno ir balso tonacija turi labai daug išduodančių „natų“ – svarbu mokėti jas skaityti. Aš to siekiau, dabar tai sugebu daryti akimirksniu ir intuityviai. Nestatysiu savęs ant altoriaus, tačiau visiems žadinu tik teigiamas emocijas ir prisirišimą, keičiu savo kaukes kaip užsuktas, turiu jų begalę, kokių tik reikia, nauja moteris – nauja scena improvizacijai, senokai nebevadovaujuosi klišėm, manau kad kiekvienai moteriai turėčiau skirti atskirą individualią koncepciją, o netapatinti ir vienodinti prie kažkokios knygos, taip ir elgiuosi.

Visoms savimi pasitikinčioms vilioklėms sakau – nespjaukit į šulinį, iš kurio vėliau teks gerti, šiame informacijos amžiuje tikrai netruksiu jus surasti ir žinodamas jūsų poziciją pritaikyti atitinkamą žaidimo variantą, išsigelbėsit nebent vedusios, tačiau kokia gi prasmė jums, vedusioms moterims, apie viliotinius pliaukšti – nebent nepatenkintos esate.

Visos moterys pasileidžia ir susileidžia prie žaižaruojančio židinio žarijų ir vieno iš dviejų „saksu“ užgrojamų gabalų. Visoms viliokėms linkiu sėkmės, tik norėčiau pastebėti, kad nesuviliosit to, kas yra pakankamai išsamiai susipažinęs su šiuo menu ir jį proteguoja, moterims vilioti tereikia žavesio, o vyrams - strateginio mąstymo, veiksmo ir atoveiksmio supratimo.

Apibendrinant pasakysiu tik tiek - nebevilioju jau kuris laikas, nes praradau azartą ir tikslą, o patampyti katytes už ūsų esu visada pasiruošęs. Pasakysiu tik tiek – moterys, per pastaruosius keliolika metų jūs tapot labai ir labai lengvai prieinamos, pereikit gi pagaliau prie šeimos vertybių, anksčiau suprasite, kada laikas nustoti duotis per svetimas lovas. Geriau gyvensit, niekas nenori ilgai dėvėtos prekės, kad ir kaip skausminga ir nepadoru tai būtų, bet reiktų anksčiau ar vėliau susivokti.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Niekaip nepavyksta sukurti laimingų santykių? Norite patarti meilės nerandančiai skaitytojai? Turite minčių apie vyrų ir moterų santykius ar galite pasidalinti savo istorija? Tai galite padaryti žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt: