Mokytojo darbas –`vis dar nepažintas KOSMOSAS

Gerbiami darbdaviai, gali būti, kad artimiausiu metu į jus kreipsis MOKYTOJAI, norintys pas jus dirbti kvalifikuotą darbą. Drąsiai samdykite juos, nes mokytojai geba VISKĄ.

Mokytojo darbas – tai neištyrinėtas kosmosas. Tokios kvalifikacijos ir taip išplėtotų gebėjimų neturi nei vienos profesijos atstovai. Taip yra todėl, kad mokytojai dirba tik pusę dienos, o kitą pusę jie gali skirti savo laisvalaikio pomėgiams.

Mokytojai puikiai išmano raštvedybą, nes laisvalaikiu pildo įvairiausius dokumentus, ataskaitas, protokolus. Jie geba naudotis ne tik „Office“ paketo programomis, bet ir nuotraukų redagavimo, video ar audio montavimo programomis. Jie gali patys kurti virtualias aplinkas. Be to, laisvalaikiu rašo straipsnius, kuria internetines svetaines, tad jie būtų patikimi VIEŠŲJŲ RYŠIŲ specialistai. Jiems nuolat tenka vadovauti kokiai nors tarybai ar darbo grupei, tad ištobulino ir VADYBININKO gebėjimus.

Daugiausia laisvalaikio mokytojai skiria projektų kūrimui: patys juos parašo, koordinuoja ir ataskaitas paruošia. Šie gebėjimai yra itin išlavinti, todėl jis gali dirbti ne tik PROJEKTŲ KOORDINATORIUMI, bet ir KELIONIŲ ORGANIZATORIUMI. Mokytojo paslaugų spektras platesnis nei kelionių agentūros, nes jums tereikės sumokėti kuro išlaidas, o visa kita – laisvalaikio projekto sąskaita.

Daugiausia mokytojo talentų atsiskleidžia laisvalaikiu organizuojant renginius. Jis ne tik geba sukurti scenarijų, sukurti muzikinius takelius, scenografiją... Jis drauge su kitais artistais pakyla į sceną ir išgyveną euforiją! Tad jei ieškote neįtikėtinų RENGINIŲ ORGANIZATORIŲ, kreipkitės į Mokytoją.

Atkreipkite dėmesį, kad Mokytojas turi ir mokslinį – tiriamąjį laisvalaikį, kai kuria įvairias anketas, atlieka apklausas, išanalizuoja duomenis ir pateikia išvadas. Paprastai įstaigose tokį darbą atlieka visa komanda, bet Mokytojas tai padaro VIENAS.

Taip prasmingai leisdamas laisvalaikį, Mokytojas sukaupia labai daug patirties ir karts nuo karto surengia patirties sklaidą – seminarus (žinoma, nemokamus, nes juk už laisvalaikį niekas nemoka). Na, o jeigu nori savo patirtį paskleisti kokioje nors konferencijoje, tai pats susimoka ir taip nusiperka jam skirtą laiką. Mokytojui nekyla jokių problemų, jei jis nori savo patirtį ir atradimus įprasminti autorinėje knygelėje. Jis geba sukurti leidinio turinį, jį suredaguoti, sumaketuoti... Tik štai parduoti vienam sunkiai sekasi, tenka platinti nemokamai. Negi gaila.

Mokytojai yra labai punktualūs, dirba be pietų pertraukų, kavą geria greitai ir nustatytu laiku. Jie puikiai suvaldo ekstremalias situacijas, įpratę teikti tiek psichologinę pagalbą, tiek socialines paslaugas... Visko tikrai neišvardinsiu. KOSMOSAS.

Sunerimau, kai šiais metais turint tiek pat pamokų, kiek pernai, mano darbo laikas dar sutrumpėjo. T. y. aš turiu dar daugiau LAISVALAIKIO. Nejauku šiek tiek. O LR Premjero ir Švietimo Ministrės kalbos protą sujaukia dar labiau. Atrodo, kad gyvename skirtingose planetose. Tik neaišku, kurie iš mūsų šiame KOSMOSE yra ATEIVIAI?!