Noriu liepsnoti tavo akyse. Noriu baltoje lovoje taškytis raudono vyno lašais. Ir tegul teka medus mūsų kūnais, ir limpa pirštai nuo korio spindinčio auksu. Tegul spindi vasaros nakty prakaito lašeliais nusėta mano krūtinė.

Leisk man šokti. Leisk slapta, pro tavo juodus, susivėlusius ir lengvus lyg subadytas voratinklis plaukus stebėti tavo rimtą ir, tuo pačiu, gašlų žvilgsnį. Noriu stebėti tavo vyriškumą. Slapta žvelgti į tavo atsipalaidavusį kūną ant sofos. Noriu šokti vyšninio cigaro dūmais užpildytoje erdvėje.

Noriu, kad autostrados gatvių šviesos kristų ant mano kūno pro vintažines užuolaidas, kvepiančias pelėsiu. Noriu vesti tave iš proto žinodama, kad ši naktis su tavimi, kelyje, dar nepaskutinė. O tu... tu tik leisk, leisk man eiti iš šio doros kelio naktyje, drauge su tavimi.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Mano fantazija“. Pagrindinis prizas, kurį gaus geriausio pasakojimo autorius, – net pusės metų seksualių fantazijos.lt prekių prenumerata. Įgyvendinkite savo karščiausias fantazijas. Pasakojimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)