Susirado Zosė naują vyrą ir dabar skraido padebesiais, pamaniau perskaičiusi 30 -mečius vyrus mokančios moters straipsnį. Iš viso nesupranta, kur esanti ir dar nori kažko pamokyti. Sutinku tik su viena idėja – kad augti santykiuose reikia ir reikia abiems.

Vedos moko ne tik moteris, bet ir vyrus, todėl nereikia sakyt, kad kažkaip ten tų moterų pareigas iškraipo, prieš kalbant apie tai, apie ką nėra supratimo jokio, reikėtų pasidomėti. O šiaip, jei susirasit vyrus, kurie gyvena savo gyvenimą, jūsų nenešioja ant rankų, o būna su jumis, nes patogu, tai šeimoj visada jausitės vienišos.

O kas dėl vyrų... Juos reikia ugdyti ir kalbėti apie tai, kokios šeimos ir santykių norite, o ne tylėti ir po to piktintis, kad jie patys neišmąsto. Visos taip nori turtingų karjeristų, kurie mintis skaitytų, bet vertėtų pagalvoti, ar visada pačios duodate savo vyrui tai, ko jam reikia (kalbu ne apie sėdėjimą prie puodų ir namų šveitimą, o apie emocinį palaikymą).

Dabar įprasta užmegzti vartotojiškus santykius – aš tau kažką duosiu, jei tu man duosi, arba kodėl tu man neduodi kažko. Laimės tai neatneša.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Prašome Jūsų, papasakokite – ar taip pat susiduriate su sunkumais ieškodami antros pusės? Galbūt pastebėjote, kad moterys ar vyrai vieni kitiems kelia aukštesnius reikalavimus nei anksčiau? Ar būdami brandaus amžiaus jaučiate spaudimą ištekėti ar vesti iš giminių ir artimųjų?

Savo mintimis galite pasidalinti žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt: