„Kai skaičiau, net žagtelėjau: žinau, kad to nerašiau, bet parašyta absoliučiai apie mane. Skiriasi tik kelios detalės. Dabar esu toje „trečio patikėjimo“ stadijoje. Žinau, kad vis dar su kita moterimi palaiko ryšį. Bet kol kas dar laukiu.

Skirtumas tik tas, kad mes gyvename kartu ir, nors jau buvo kartą išprašytas, grįžo pas mane, ne pas kitą. Žinoma, išdidumas man lyg ir sako, kad nereikėtų prasidėti, bet gyvenimas nėra tik juoda ir balta.

Anoji moteris gyvena kitam Lietuvos krašte, taigi, tikiuosi, kad laikui bėgant, vyrui senstant, tas ryšys galutinai nutrūks. Man irgi keista, kad anoji moteris neįvertina situacijos. Na, jeigu jau jis buvo išėjęs ir nepradėjo su ja gyventi, tai lyg ir turėtų būti aišku, kurią iš mūsu jis pasirinko. Na, bet vyrai irgi negalvoja, kad tokiu būdu gadina gyvenimą trims žmonėms. Įdomu, kur nusuks mūsų likimai?“, - savo istoriją papasakojo Eternity slapyvardžiu prisitačiusi DELFI skaitytoja.

Tuo metu perskaičiusi du kartus apgautos moters istoriją DELFI skaitytoja Audronė siūlo nuo neištikimo vyro pasitraukti nesipykstant. „ Tikrai manau, kad reikia nuo tokio žmogaus pasitraukti, jo nemoralizuoti, kol jis pats savo kailiu gyvenime tai patirs. Reikia save gerbti ir neleisti savęs skaudinti ir žeminti. Mano gyvenimo patirtis rodo, kad tikrai nieko nebus gero iš tokių jūsų santykių.Tikrai yra daug vyrų, kurie jums suteiks gyvenimo džiaugsmo“, - į istoriją papasakojusią Jūratę kreipėsi moteris.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Išdavystę patirti skaudu – ypatingai, kai taip pasielgia širdžiai brangiausias žmogus. Vieni po graudžių atsiprašymų atlyžta, kiti griežtai taria „ne“ – jei kartą taip pasielgė, bus ir kitas.

DELFI skaitytojai ne kartą dalinosi skaudžiomis istorijomis apie neištikimus mylimuosius: įskaudintas sutuoktinis pasakojo, kaip medžioklės metu žmona sodo namelyje laiką leido su kitu, kitas vaikinas pats prisipažino, kaip vienu metu susitikinėjo su keliomis merginomis. Klausiame jūsų – ar neištikimybę galima atleisti?

Paprastai tokios istorijos – itin nemalonios. DELFI skaitytoja pasakojo susitikinėjusi su vyru ir tik vėliau sužinojusi, kad šio žmona – jos darbdavė. Tiesa, pati mergina tapo vyro išdavystės žmonai priežastimi. Vyriškis dalijosi istorija, kaip pats savo mylimąją užklupo su kitu vyru jos krikštatėvių namuose.

Pasidalinkite savo patirtimi – ar esate patyrę jausmą, kai mylimas žmogus jus išdavė su kitu? Galbūt taip pasielgėte patys? Papasakokite, ar verta tikėti, kad kartą neištikimas, toks žmogus liks visą gyvenimą – galbūt išties pasitaiko klaidų?

Laukiame Jūsų minčių el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pavydas“ iki balandžio 14 d. Vieno teksto autoriui atiteks specialus DELFI kavos puodelis su 50 litų čekiu „Vero Cafe“ kavai.

Taip pat savo nuomone galite pasidalinti žemiau:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)