Pati pagrindinė priežastis yra ta, kad dauguma merginų, deja, teikia pirmenybę užsieniečiams, bet ne lietuviams. Taip, užsienietis Lietuvoje vis dar yra Dievas, kuriam meldžiasi daug merginų. Tai matyti ir klubuose, ir kavinėse, ir socialiniuose tinkluose.

Esu prieš dvejus metus padaręs eksperimentą – turėjau dvi anketas su ta pačia nuotrauka, ta pačia informacija, tik vienoje anketoje aš rašiau lietuviškai, o kitoje – angliškai. Skirtumai mane šokiravo: rašydamas lietuviškai sulaukiau 1-2 atsakus iš dešimties (ir tai – labai atmestini), tačiau kai rašiau angliškai, merginų noras bendrauti buvo stulbinantis – atsakydavo apie 80 proc.

Matau, kad daug merginų-užsieniečių medžiotojų niekuo nesiskiria nuo Rusijos, Baltarusijos merginų, kurioms užsienietis asocijuojasi su turtuoliu. Daugelis užsieniečių, kurie važiuoja į Lietuvą, yra paprasčiausi sekso turistai ir tiek, jie ieško nemokamų intymių paslaugų, tas pats vyksta ir Rygoje, Minske ir t.t.

Sekso turizmo pikas, mano akimis, buvo nuo 2004 m. (kai Lietuva įstojo į ES) iki 2009 m. (pasaulinės krizės). Pats gyvenu Senamiestyje ir matydavau, kai kas antra mergina vaikšto su užsieniečiu, kuris dažnai tikdavo jai į tėvus. Mane tai glumindavo, atrodė, kad čia antras Tailandas.

Daugelis merginų kritikuoja vaikinus, kad jie ne tokie dėmesingi ir t.t. Bet dauguma užsieniečių paprasčiausiai kabina merginoms makaronus ant ausų, sužavi pigiu melu, kad jie yra perspektyvūs advokatai, farmacininkai ir t.t., nors jie svetimoje šalyje gali išsigalvoti kokią tik nori iliuziją, kuri 95 proc. neatitinka tikrovės.

Taigi, merginos, kurios kritikuoja ir yra labai išrankios, tegu pačios pasižiūri į save, t.y. dauguma merginų jau nuo 16 m. rūko kaip kaminai, taip pat daugelis merginų piktnaudžiauja alkoholiu, savaitgaliais liuobia su draugėmis, po to net sėda už vairo. Tai gyvenimo vertybė, kurią jūs propaguojat? Visi šie girtuokliavimo padariniai jums atsilieps po 10-15 metų ir t.t.

Patarimas ir apibendrinimas vaikinams toks: nepulkit į depresiją, jokiu būdu „neprasigerkite“, atsiminkite – jokio saikingo alkoholio vartojimo nėra! Kiekvienas alkoholio lašas naikina jūsų smegenų ląsteles! Daugiau būkite gryname ore, įsigykite šunį, sportuokite, susigalvokite sau naują hobį, pradėkite kažkuo rimtai domėtis.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite atsiųsti savo nuomonę? Patarti? Pasidalinti mintimis? Kviečiame tai padaryti! Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: