Tai ko tiems vyrams reikia? Kodėl jie tokie nedėkingi? Kur mano princas? Kur mano tobuli santykiai? Tokie klausimai kankina mano pažįstamas moteris. Juokinga, bet atsakymas dažnai pats paprasčiausias – tavo princas buvo čia, bet išėjo, arba tu savo princą kasdien nervini ir jis tuoj išeis.

Manyčiau visos sutikite su viena paprasta tiesa: niekas nenori eiti ten, kur yra nemylimas. Jeigu jūsų draugas grįžęs namo yra užsipuolamas, kaip netvarkingai kasdien palieka butą, koks nedėmesingas ar nešnekus yra, tai jis į tuos namus ir grįžti nebenori. O jūs norėtumėt?

Vyrai nėra kitokie nei visi pasaulio kūriniai. Jie, kaip ir mes, nori švelnumo, šilumos, meilės. Kad juos priimtų tokius, kokie yra. Kad nedaužytų per galvą (fiziškai ir žodžiais), kad nereikalautų keistis. Kad nesityčiotų, nežemintų, nerėktų. Kad parodytų dėkingumą už smulkmenas.

To paties noriu ir aš, ir jūs. Tik moterys turime įprotį reikalauti gėlių visada, nepaisant to, kad du kart per dieną vyrą pabarame, pamoralizuojame ar kitaip „sustyguojame“.

Jūsų princo atradimo receptas labai paprastas. Ar tai jūsų dabartinis draugas, ar mylimasis, ar vyras, ar dar tik būsimas – su kuriuo dar laukia pažintis – jiem visiem norisi meilės. Joks princas nenori raganos.

Todėl prieš kitą kartą burbėdamos ant savo mylimųjų susimąstykite: norite puoselėti jame princą ar pikčiurną? Jei princą, pati elkitės ne prasčiau. Sėkmės!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)