Pagal tai, kiek balsų surinks, bus išrinkti nugalėtojai. Ir kaip tai atrodo?

Jei dalyvis iš Vilniaus, Panevėžio, Kauno, tai balsavusiųjų „už“ skaičius matomas didžiulis, o jei mokykla iš kaimo, tai balsai vos keli.

Ir dabar klausimas toks. Kaip pasakyti vaikui, kad tavo darbelis surinko mažai balsų, nes taip „užprogramuota“? Tu iš kaimo, tavo mokykloje mokosi mažai moksleivių, bendruomenė maža, o iš mokyklos, kuri yra Vilniuje ar Kaune, balsuoti gali visi, kurie ten mokosi. Tavo kaimo mokykloje tiek žmonių tiesiog nėra.

Pasakykite, kas per antžmogiai tokius balsavimus organizuoja, kodėl tokie neteisingi balsavimai apskritai gali egzistuoti ir kur organizatorių gėdos jausmas?

Ei, organizatoriai, juk jūs tyčiojatės iš pirmokų, antrokų, trečiokų jau jų gyvenimo pradžioje. Ar jūs turite bent kiek sąžinės? Kaip tiems vaikam paaiškinti, kad ne jų darbelio grožis lėmė rezultatus, o visai kiti dalykai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)