Nepraleiskite progos savo darbų išmainyti į gausybę prizų! Kviečiame 9–12 klasių moksleivius dalyvauti konkurse „Žiedinė ekonomika“, kuriame trijų geriausių video ir foto reportažų autoriai bus apdovanoti vertingais prizais, o smulkesnėmis dovanomis bus pasveikinti visi dalyvaujantys. Norint dalyvauti konkurse, tereikia mobiliuoju telefonu parengti vaizdo ar foto reportažą, kuriame paaiškintumėte, kas yra žiedinė ekonomika bei kaip ji padeda spręsti svarbias aplinkosaugines problemas.

Konkurso nugalėtojus paskelbsime gruodžio 17 dieną. Geriausius darbus atrinksime atsižvelgdami į jų aktualumą, originalumą ir įtaigumą.

Nugalėtojų laukia vertingi prizai

1 vietos laimėtojas bus apdovanotas 100 eurų vertės išmaniuoju laikrodžiu. 2 vietos laimėtojas – 50 eurų vertės išmaniuoju laikrodžiu. O 3 vietos nugalėtojas džiaugsis žymiuoju Mariaus Jovaišos nuotraukų albumu „Neregėta Lietuva“.

Geriausiais darbais pasidalinsime „Delfi“ portale ir visi dalyvaujantis gaus nedidelių prizų. Daugiau apie žiedinę ekonomiką Lietuvoje galite skaityti čia.

Vaizdo įrašus bei foto reportažus iki gruodžio 15 dienos siųskite adresu pilieciai@delfi.lt , temos laukelyje įrašydami konkursui. Nepamirškite laiške nurodyti savo vardo, pavardės, kontaktinio tel. Nr., o jeigu darbą keliate per apačioje esančią įkėlimo formą – prirašykite ir savo el. pašto adresą.

Sėkmės visiems dalyviams!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)