Tikriausiai ne vienas žino, ką reiškia kurti santykius, kurie slegia, būti su žmogumi, kuris, kadaise džiuginęs, kelia tik skausmą, bet nuo jo pabėgti nepavyksta. Tuomet prisiminimai apie vienišiaus gyvenimą kelia nostalgiją, o galimybė būti laisvam žavi ne vieną.

Šiais laikais, kai meilės paieškos kartais eskaluojamos kaip pagrindinis gyvenimo tikslas, o galimybę rasti antrą pusę net paversta verslu, prašome Jūsų – pasidalinkite savo istorijomis apie nelengvus santykius ir nuimkite rožinius akinius tiems, kurie mano, kad vos atsiradus antrai pusei, jų gyvenimas iš esmės pasikeis. O gal jums nutiko būtent taip? Tuomet taip pat laukiame Jūsų pasakojimo!

Pasidalinkite savo istorijomis el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Vienas“ arba spausdami pilką mygtuką žemiau iki rugpjūčio 31 d. Konkurso prizas – „iPad Air“ planšetė.

Skaičius ant konkurso nuotraukos rodo, kiek žinučių žmonės jau atsiuntė bei kiek dienų liko iki konkurso pabaigos.

Konkurso taisyklės

1. Konkursas vyksta nuo nuo rugpjūčio 3 d. iki rugpjūčio 31 d.;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a redakcijos 2015 m. rugsėjo 1 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtoja ar nugalėtojas skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso prizas – „iPad Air“ planšetė;

5. DELFI redakcija pasilieka teisę atmesti tuos konkurso dalyvių tekstus, kurių turinys pasirodys netinkamas portalui, pateikta medžiaga bus vulgari, įžeidžianti, skatinanti nesantaiką, kviečianti imtis neteisėtos veiklos ar surašyta nelietuviškais rašmenimis;

6. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

DELFI pasilieka teisę kai kurias istorijas publikuoti kaip atskirus straipsnius. Nepaisant to, ar tekstas buvo publikuotas kaip atskiras straipsnis, ar pasirodė konkursinio teksto apačioje kaip žinutė, jis vis tiek dalyvauja konkurse.

Dėkojame visiems dalyvavusiems! Konkurso nugalėtoju tapo DELFI skaitytojas Darius, atsiuntęs tekstą „Po „pasimatymo“ su mergina iš pažinčių svetainės – šokas“. Su juo susisieksime asmeniškai!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją