Laimėjusios idėjos DARAU PATS autorius bus apdovanotas populiariausia ir tvariausia pastarųjų metų transporto priemone – elektriniu paspirtuku.

Konkursą su „Delfi“ rengia su NESTE – 4 tvariausia kompanija pasaulyje. Kompanija įsipareigojusi kasmet mažinti klientų šiltnamio efektą sukeliančių dujų emisijas, o iki 2035 m. pasiekti CO2e neutralią veiklą. Kovoje su klimato krize NESTE sukūrė sprendimus miestams, transportui, verslui ir žmonėms tam, kad padėtų mažinti klimato taršą įvairiose srityse.

Paspirtuko vertė net 1000 eurų, o važiuoti juo bus vienas malonumas. Kiti du dalyviai, kurių pasakojimai bus perskaityti daugiausia kartų, bus apdovanoti „Alma Littera“ knygomis.

Daugiausia skaitytojų dėmesio sulaukė ir paspirtuką laimėjo Alfas Bertauskas, atsiuntęs pasakojimą „20 metų veikiantis šildymas įrodė vyro tiesą: šis būdas pigesnis ir kone amžinas“.

Sveikiname!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją