Parodykite, kokia graži gali būti Lietuva, ir laimėkite vertingą prizą – nuotraukų albumą „Nuostabi šalis“ su nuotraukų autoriaus autografu. Albumas bus skirtas net trims, dalyvavusiems ir gražiausias nuotraukas atsiuntusiems autoriams! Du iš jų išrinks DELFI skaitytojai, vieną – nuotraukų albumo „Nuostabi šalis“ autorius Vidas Kaupelis.

Skaitytojai savo simpatijas galės reikšti spausdami prie įkelto teksto žalią arba raudoną mygtuką. Dalyvaujantieji, nepamirškite nurodyti savo el.pašto adreso, jo nepateikus laimėjimo atveju negalėsime įteikti Jums prizo!

Patikslintos taisyklės:

1. Konkursas (nuotraukų siuntimas įmanomas) vyksta nuo nuo gruodžio 2 d. iki gruodžio 16 d.

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a skelbiamas/-a 2014 m. gruodžio 18 d. (nuo gruodžio 18 d. balsai prie nuotraukų užskaitomi nebus). Nugalėtojas skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu. Du nugalėtojus renka skaitytojai, vieną – organizatoriai.

4. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

5. Prizas – 3 knygos: nuotraukų albumai „Nuostabi šalis“. Prizas į pinigus nekeičiamas ir negali būti padovanotas kitam asmeniui, prizą gauna tik laimėjęs asmuo.

6. Žaidimo organizatoriai UAB „Delfi“ pasilieka teisę keisti žaidimo taisykles.

7. Žaidimo organizatoriai turi teisę pašalinti žaidėjus sukčiavimo atveju.

Dėkojame visiems dalyvavusiems ir balsavusiems. Skaitytojų simpatijas pelnė ir albumus gaus Kaišiadorietė, atsiuntusi nuotrauką „Menesienoje po Kaišiadoris“, ir B. Kairienė, atsiuntusi nuotrauką „Rokiškio r. Kuosių kaimas“.

Fotografijų albumo autorius Vidas Kaupelis nuotraukų nugalėtoju išrinko nuotraukos „Rytas ir vakaras“ autorių, kurį prašome kreiptis el.paštu kamile.baubinaite@delfi.lt. Su kitais laimėtojais susisieksime asmeniškai! Kitus prašome neliūdėti ir dalyvauti kituose DELFI Piliečio rengiamuose konkursuose!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją