Atostogų metu nufotografavote stebuklingą vaivorykštę, įsiamžinote su sutikta mėgstama įžymybe, o gal poilsiaudami kaime užfiksavote Jūsų poilsio palydovą – mylimą katiną? Atsiųskite tą nuotrauką, kurioje – akimirka, šią vasarą atostogaujant suteikusi Jums daugiausiai džiaugsmo.

Už drąsą pasidalinti savo džiaugsmu su kitais vienam laimingajam padovanosime išskirtinį prizą – dvi nakvynes keturiems svečių namuose „Vila Vanilla“ paskutinį rugpjūčio savaitgalį. Laimėtoją balsuodami rugpjūčio 9 -16 d. atskirame balsavime išrinks DELFI skaitytojai. Nuotraukas galima siųsti iki rugpjūčio 9 d.

„Vila Vanilla“ – gražioje vietoje Karklės kaime įsikūrę 5 kambarių svečių namai. Vos už 250 m nuo jų – jūros krantas, tingiausiesiems skirtas kieme įrengtas baseinas. Smalsieji, apsistoję sodyboje, gali apžiūrėti ir įspūdingas Karklės apylinkes – molingą jūros pakrantės atodangą, garsųjį Olando kepurės skardį.

Taisyklės:
1. Konkursas vyksta nuo nuo liepos 15 d. iki rugpjūčio 16 d. Nuotraukas galima siųsti iki rugpjūčio 9 d. Rugpjūčio 10 -16 d. vyks balsavimas, kuriame skaitytojai išrinks labiausiai jiems patikusią nuotrauką;
2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;
3. Nugalėtojas/-a paskelbiama/as 2015 m. rugpjūčio 18 d. po skaitytojų balsavimo. Nugalėtojas skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu;
4. Konkurso prizas – dvi nakvynės keturiems svečių namuose „Vila Vanilla“ paskutinį rugpjūčio savaitgalį;

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Skaičius ant konkurso nuotraukos rodo, kiek žinučių žmonės jau atsiuntė bei kiek dienų liko iki konkurso pabaigos.

Nuotrauką siųsk spausdamas pilką mygtuką arba el.paštu kamile.baubinaite@delfi.lt su prierašu „Atostogų nuotrauka“ – nepamiršk nurodyti savo kontaktinių duomenų, kad laimėjimo atveju galėtume susisiekti!

Dėkojame visiems dalyvavusiems, balsavimu konkurso nugalėtoju buvo išrinktas Dovydas Paslauskas, su juo susisieksime asmeniškai!


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)