Jis sulaukė nemažai kritikos tiek feisbuke, tiek DELFI komentaruose, kuriais skaitytojai dalijosi tekste apie rungtynes.

„Būkit geri, keiskit komentatorių – neįmanoma žiūrėti. Kalba jis taisyklingai, bet pasakoja visiems iki nusibodimo žinomus dalykus, susidaro toks įspūdis, kad tik tam, kad nebūtų tylos eteryje. Ir tas nevykęs dramatizmas... Banalūs, nuvalkioti štampai. Nejauku klausytis, dievaž, o žiūrėti be salės fono garsų irgi nekas (...)“, – rašė komentatorius „Eijafjedlajokiudlis“.

„Teko išjungti garsą, negalėjau klausytis komentatoriaus, kėlinio pabaigos nuo minutės pertraukėlės neskiria, prieš minutines rezultato neseka, buvo 76:80 , o sako, kad 75:80, ir šiaip nesąmonių prikalbėjo... (...)“, – rašė komentatorius „Mute“. Į klaidas dėmesį atkreipė ir kiti skaitytojai.

„(...) Atrodo, kad komentuoja rungtynes jų nežiūrėdamas. Vyksta esminiai momentai, o tas trukdo su savo statistikomis ir įdomiaisiais praeities faktais“, – kritikavo ir kiras rungtynių stebėtojas slapyvardžiu „SSN“.

„Rungtynių komentavimas, tai atsiprašau, jokių emocijų, atrodo, kad žmogų per prievarta pasodino į komentatoriaus vietą“, – rašė komentatorė Sima.

Žiūrovus erzino ir komentavimo garso kokybė.

„Keista ilgiau nežiūrėjus lietuviškų televizijų pamatyti tokią vaizdo ir garso kokybę, tiek reklamų tikrai nuvylė, pasijutau lyg keliolika metų atgal grįžęs (nors prie analoginės televizijos vaizdo kokybė geresnė būdavo, man atrodo). Kitas dalykas – rungtynių komentavimas mane nervino labiau nei tai, kas vyksta aikštelėje“, – rašė neprisistatęs komentatorius.

Tiesa, buvo ir tokių, kurie rašė, nežinia, ar ne ironiškai, kad M. Rainio komentavimas jiems patiko.

„Norėjau pasakyti, kad Rainys labai gerai komentavo, visa šeima džiaugėmės“, – rašė skaitytojas Tadas.

Kitas siūlė komentatoriui uždėti aukso medalį.

Prašome Jūsų pasidalyti nuomone – kaip jūs vertinate rungtynių komentavimą? Ar pritariate kritikams, ar jums kometavimas neužkliuvo? Savo mintimis dalykitės spausdami pilką mygtuką žemiau, arba el.paštu pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (588)