Galbūt spontaniškas noras būti vienam sugriovė jūsų draugystę? O gal jos pradėti net neišdrįsote ir dabar su skaudančia širdimi žvelgiate į žmogų, kuris galėjo tapti antra jūsų puse?

Pasidalinkite – gal esate tas, kuris patyrė, ką reiškia netikėtai išgirstas skyrybų prašymas, o vėliau girdėjo atgailavimus ir prašymus sugrįžti?

Prašome Jūsų – pasidalinkite patirtimi ir nuo klaidų apsaugokite kitus, papasakokite apie savo išgyvenimus ir sulaukite kitų skaitytojų patarimų. Už atvirumą ir patirtį skirsime prizą – vienam Jūsų atiteks du visos dienos bilietai (įrangos „Premium“ nuoma įskaičiuota) į „Snow areną“ Druskininkuose (kuponai galioja iki gegužės 30 d.). Tai galite padaryti spausdami pilką mygtuką žemiau arba rašydami laišką el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pasakiau ne“. Jūsų anonimiškumą garantuojame.

Skaičius ant konkurso nuotraukos rodo, kiek žinučių žmonės jau atsiuntė bei kiek dienų liko iki konkurso pabaigos.

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta iki balandžio 26 d. – iki šios dienos galima siųsti tekstus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a redakcijos ir dėl gausaus dalyvavimo konkurse bus skelbiamas balandžio 27 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso prizas – du visos dienos bilietai (įrangos „Premium“ nuoma įskaičiuota) į „Snow areną“ Druskininkuose (galioja iki gegužės 30 d.);

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

DELFI pasilieka teisę kai kurias istorijas publikuoti kaip atskirus straipsnius. Nepaisant to, ar tekstas buvo publikuotas kaip atskiras straipsnis, ar pasirodė konkursinio teksto apačioje kaip žinutė, jis vis tiek dalyvauja konkurse.

Dėkojame visiems dalyvavusiems, konkurso nugalėtoja tapo teksto „Vyresnis vyras po dvejų metų parodė savo veidą“ autorė! Su ja susisieksime asmeniškai.