Moteris pasakoja, kad paskui kaimynų vaikas pradėjo lakstyti, šokinėti, svaidyti žaislus, o nuo 9 valandos vakaro iki 1 nakties antrasis kaimynų naujagimis be perstojo rėkia

„Girdžiu, kaip tėvai pasikeisdami tą vaiką nešioja, kaip neišsimiegoję ryte rėkia vienas ant kito, o paskui ant vyresnio sūnaus, kuris reikalauja dėmesio. Blogiausia, kad kai naktį prarėkęs mažiukas nurimsta, 6 ryto kelias vyresnėlis ir pradeda reikalauti tėvų dėmesio, o jo negavęs – piktybiškai siausti: baladotis, mėtyti daiktus, šaukti“, – pasakoja ji.

Pažįstamas jausmas? Turite, ką patarti? Prašome Jūsų – pasidalinkite savo patirtimi, ar sutariate su kaimynais? Galbūt galite paneigti stereotipus apie piktus daugiabučių gyventojus ir papasakoti, kaip su kaimynais tapote geriausiais draugais? O gal atvirkščiai – savo kailiu patyrėte jų nemalonę? Galite papasakoti istorijų, kaip bandėte su jais sutarti.

Dėkojame visiems dalyvavusiems, konkurso nugalėtoja tapo DELFI skaitytoja, pasidalinusi savo istorija „Įžūlią kaimynę turinti moteris nebežino, kur kreiptis“. Su ja susisieksime asmeniškai!


Taisyklės:

1. Konkursas vyksta nuo nuo kovo 13 d. iki kovo 30 d.

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a 2015 m. kovo 31 d. burtų keliu iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.

4. Konkurso prizas – W. Gustloff knyga „Svajonių laivas“;

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)