„Mums po 55-erius. Tai jau tikrai – šiam puikiam jausmui bent koks amžius tinka, jokie atstumai nebaisūs“, – apie Rusijoje internetu rastą mylimąjį yra rašiusi skaitytoja Danutė, kuriai virtualiame pasaulyje, sako, gerbėjų netrūko.

Pasisekė ir DELFI skaitytojai Teodorai: „Susitikau žmogų, kurio iš pažiūros asmeniškai nebuvau mačiusi. Tačiau atrodė, jog pažinojau tą žmogų daug artimiau nei bet kurį artimą draugą ar šeimos narį. Tą vakarą tiktai pirmą kartą pasisakėme, jog mylime vienas kitą, kadangi iki tol turėjome savotišką tabu taip sakyti. Suvokėme, jog internetinė meilė nėra mums labai priimtina.“

Deja, skaitytojai yra dalinęsi ir skaudžiomis istorijomis. „Atsirado nauja vyrų rūšis. Jie ne alfonsai, kurie tarsi sudaro su Jumis sutartį gyventi iš Jūsų kišenės ir tai daro tol, kol Jūs tai leidžiate. Jie kenai, kurie siekia mus apgauti vieną kartą, bet meistriškai“, – piktinosi vyro virtualiu būdu ieškojusi Vilė.

Klausiame Jūsų – padėkite atsakyti į klausimą: ar iš tiesų internete gausu sukčių ir rasti meilę pasiseka tik sėkmingiausiems? Kam pasiruošti nusprendus antrosios pusės ieškoti virtualiai, į ką atkreipti dėmesį? Pasidalinkite savo istorija – negi iš tiesų internetas yra netikusių vyrų lobynas, kaip kadaise rašė viena DELFI skaitytoja?

Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pažintis“, mintimis pasidalinkite žemiau arba atsiųskite nuomonę kaip naujieną:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)