Kita DELFI skaitytoja yra pasakojusi, kaip nusprendė atkeršyti pati, kai sužinojo, kad vaikinas ją apgaudinėja. „Nusirašiau jo ilgametės draugės telefono numerį, kurią daug metų apgaudinėjo. Pamaniau, jog ta mergina tikrai turi sužinoti tiesą. Paskambinau ir atvėriau jai akis“, – yra prisiminusi ji.

Ar jums pažįstamas jausmas, kai dėl Jūsų poelgio mylimasis ar mylimoji ryžosi įskaudinti? O gal Jums yra tekę patirti keršto skonį? Kaip manote, ar po to įmanoma tęsti santykius? Pasidalinkite savo patirtimi!

Papasakokite apie antros pusės kerštą – sugėdinkite išdavusįjį ir paguoskite tuos, kurie šiuo metu kenčia širdies skausmą būtent dėl šios priežasties! Vienam jūsų padovanosime du visos dienos bilietus (įrangos „Premium“ nuoma įskaičiuota) į „Snow areną“ Druskininkuose!

Laimėti galite savo istoriją siųsdami dviem būdais – arba spausdami pilką mygtuką žemiau arba rašydami laišką el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kerštas“. Jūsų anonimiškumą garantuojame.

Skaičius ant konkurso nuotraukos rodo, kiek žinučių žmonės jau atsiuntė bei kiek dienų liko iki konkurso pabaigos.

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta iki gegužės 8 d. – iki šios dienos galima siųsti tekstus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a redakcijos ir dėl gausaus dalyvavimo konkurse bus skelbiamas gegužės 9 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso prizas – du visos dienos bilietai (įrangos „Premium“ nuoma įskaičiuota) į „Snow areną“ Druskininkuose (galioja iki gegužės 30 d.);

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Dėkojame susidomėjusiems – konkurso nugalėtoja tapo Jūrate prisistačiusi DELFI skaitytoja!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)